Ekstremt stygg feminist driver mann til selvmord

zoe quinn

Feminister er ikke så populære om dagen. Faktisk finnes det noen som sammenligner feminister med hunder. Dagens Blest vil ta sterkt avstand fra en slik form for retorikk. Å sammenligne verdens mest lojale og vindunderlige skapninger med ondsinnede hurper som hver eneste dag ødelegger andres liv er en fornærmelse mot alle som ser på seg selv som liker menneskets beste venn. At noen i det hele tatt kan våge å si noe slikt om våre firbente venner. Fysj!

The Ralph Retort:

Zoe Quinn, former nude model, failed game developer, successful scammer, and professional victim is back for a new hashtag movement. Not #GamerGate or #GamerGate2.0, but instead #ZoeBodyCount. She has decided to screw the optics, go in, subscribe to PewDiePie, and embrace infamy by publicly leveling unsubstantiated claims of sexual and emotional abuse against a real game developer, Alec Holowka of Night in the Woods fame.

Ekstremt rørende og modig. Zoe lar seg ikke undertrykke av patriarkatet. Hun angriper med ville anklager slik en ekte feminist-helt burde. Det er slik oppførsel vi liker å se blant de 100% rasjonelle og rimelige kvinnene som kaller seg selv ekte feminister.

We here at TheRalphRetort.com are confident that these claims are in no way related to the fact that her Patreon earnings are down significantly, or the rumors that she spent all $80,000 of her Kickstarter money a year ago while vacationing in Japan, and is allegedly broke.

Kun en tilfeldighet. Påstander om at Zoe Quinn er en opportunistisk tøyte vil jeg ikke høre noe som helst av. Hun er en ytterst sjelden og delikat blomst.

All of these financial difficulties are in spite of her landing jobs at IDW Publishing and Marvel Comics, where she is currently writing for Hellcat instead of the more apt Black Widow. Feeling that her new jobs and supplementary $1,000 a month in Patreon bucks would not be enough to keep her in the lifestyle she’s accustomed to, she demonstrated the skills of her profession by levying serious allegations that will permanently alter the life of another human being on Twitter dot com.

Det er stor sjanse for at du er kvinnehater hvis du ikke liker Quinns oppførsel. Og at du har liten penis, selvsagt. Hva mer? Jo, du har mest sannsynlig lyst til å ligge med moren din. Og en hel haug med andre nevroser som jeg ikke kommer på akkurat nå. La meg bare konsultere den gode herr Freud og komme tilbake til deg.

Her most prominent abuse allegation was that Mr. Holowka grabbed her by the pussy and used it to lead her around their shared Winnipeg apartment. As the week continued, in a scenario that in no way mirrors the fraudulent #KickVic or Andy Signore cancel callouts, colleagues of the Unburnt Witch Ms. Quinn came forward to “corroborate” her claims while refusing to provide any actual evidence.

Hun trenger da for pokker ikke bevis! En kvinne skal bli trodd uansett. Å forlange at hun har noe som støtter opp om det hun sier er å påtvinge patriarkalske standarder som ikke hører noe sted hjemm. Så utrolig bakstreversk!

The ensuing firestorm and pieces from artificial consensus manufacturing outlets like Newsweek, Vice, The Daily Dot, and The Verge led to Holowka being removed from the studio he co-founded. Being fired from his own company, having his name publicly dragged through the mud, and with a history of abuse and mental illness, he unfortunately decided to pull an Etika.

Det vil si at han tok selvmord etter at Zoe Quinn kom med disse høyst sannsynlige anklagene.

Men la oss ikke glemme hvem som er det virkelige offeret her. Under er et annet bilde av kvinnen det dreier seg om. Du er herved advart. Ikke gå nedover hvis du ikke er forberedt.

 

 

 

 

zoe-quinn-nude-whore-1-618x927

Gud frelse oss alle. Djevelen har tatt menneskelig form og gjør sitt beste for å samle inn betahanners sjeler.

Stakkars Alec Holowka. Hvil i fred.

Alec-Holowka-Night-in-the-Woods

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s