Brock Turner er en uskyldig mann

Brock Turner

Ølbriller er skumle greier. Brock Turner er ikke skyldig i annet enn å rote rundt med en altfor lite attraktiv kvinne. Slikt skjer. Alkoholen tar overhånd og plutselig våkner du opp ved siden av Jabba the hut. Det er et av mange gode argumenter for moderasjon, men det er mange som gjør slike uheldige erfaringer i løpet av livet. Få har imidlertid så uflaks som stakkars Brock. Tilfeldigvis kom det spaserende forbi to svensker mens han var i ferd å få hendene fulle av risvann. Svensker på venstre side av det politiske spekteret finner alle slags rasjonaliseringer når det dreier seg om flyktninger og andre innvandrere som voldtar, men hvis det er en hvit mann det dreier seg om, da må de for enhver pris handle. Siden denne hendelsen har ikke Turner fått et øyeblikks fred fra mediene som fikk sin perfekte skurk i en hvit, «privilegert» (det vil si kompetent) mann. Han er således et symbol på hvordan alle hvite menn angripes og demoniseres av løgnerpressen.

Nå har «offeret» bestemt seg for å stå fram slik at hun kan tjene penger og få samme mengde sympati som Turner har fått hat.

CNN:

Her name is not «Emily Doe.» It is not «unconscious, intoxicated woman.» Nor is it «victim of Stanford University swimmer Brock Turner
It’s Chanel Miller.

Wow, så dramatisk, CNN. Skulle nesten tro skribentene deres var i slekt med manusforfatterne i Hollywood.

For the first time since her 2015 sexual assault, she is telling her story not from behind a curtain of anonymity, but as herself — attributed and for the record — in the aptly titled, «Know My Name.»

Hva er poenget med å gjøre noe som helst verdifullt når du bare kan seile på en bølge av sympati fordi du var en hore og ikke ønsker å ta ansvar for det i ettertid? Chanel Miller fikk sine «fem minutter av alfa». Det vil si, hun fikk svømmemesteren Brock i et par timer (hun er sikkert lei seg for at den ble gjort kortere av svenskenes inngripen), men vet godt at det aldri ville ha vart. Derfor velger hun alternativet som er å lyve om hva som skjedde og bli en helt for feminister verden over. Veldig modig og rørende.

chanel miller

In releasing the book, says publisher Penguin Random House, Miller is reclaiming her identity. Her struggles with shame and isolation provide a microcosm into the oppression that sexual assault victims — even those with supposedly «perfect» cases — experience, it says.

«Perfekte tilfeller». Ikke få meg til å le. Alle vet at hun ikke ble voldtatt. Turner fingret en full tøyte og alle som ikke lyver til seg selv vet at det skjedde frivillig. Det er åpenbart at Miller ville dette mer enn Turner som hadde fått altfor mye å drikke og som en følge var fullstendig sveiseblind. Jeg synes virkelig synd på ham. Av alle kvinner man kan få livet ødelagt av så endte det opp med å være henne? Men slik er det gjerne.

«Her story illuminates a culture biased to protect perpetrators, indicts a criminal justice system designed to fail the most vulnerable, and, ultimately, shines with the courage required to move through suffering and live a full and beautiful life,» the publisher’s summary says.

Kvalmende. Mediene fikk ham dømt i offentlighetens øyne og greide så senere å fjerne dommeren som ga ham en mildere (men fortsatt for streng) straff enn de krevde. Likevel har de frekkhet nok til å hevde at det er rettssystemet som her har feilet.

In a 12-page impact statement that went viral, Miller said the attack left her «closed off, angry, self-deprecating, tired, irritable, empty.» She implored Persky to hand down a harsh sentence.

Hun burde skamme seg over sin horete oppførsel. Men svaret er da å endre den. Ikke å skylde på stakkaren som var for full til å se at høyrehånda ville være et bedre alternativ.

«My life has been on hold for over a year, a year of anger, anguish and uncertainty, until a jury of my peers rendered a judgment that validated the injustices I had endured,» she wrote in the impact statement.
She went to a frat party, drank and woke up in a hospital with pine needles in her hair, only to undergo a lengthy forensic exam that left her feeling traumatized and humiliated, she wrote.

Drikk mindre, din tøyte!

In the shower later, she decided, «I don’t want my body anymore. I was terrified of it. I didn’t know what had been in it, if it had been contaminated, who had touched it. I wanted to take off my body like a jacket and leave it at the hospital with everything else.»

Hun sier altså rett ut at hun ikke vet. At det går an å dømme en mann under disse omstendighetene er ganske utrolig og viser at problemet ikke er at rettssystemet er for mildt mot hvite «overgripere». Tvert imot.

Still clutching to anonymity in the months after the sentence, she told her story for Glamour magazine, which named her its woman of the year. Miller described how she was «struck silent» by Persky’s sentence
«I was embarrassed for trying, for being led to believe I had any influence,» she wrote.

Den groveste løgnen av dem alle. Hele medieapparatet er på hennes side. Hun passer perfekt når det gjelder å fremme deres agenda. Dette var også tilfelle før hun gikk offentlig frem med sin identitet. Ville hun ha sagt hvem hun var hvis hun ikke visste at hun kom til å denne enorme mengden sympati? Naturligvis ikke.

Andrea Schulz, the editor in chief of Viking, which is owned by Penguin Random House, called Miller’s memoir «one of the most important books that I’ve ever published,» in an interview with The New York Times. The power of Miller’s impact statement demonstrated she had «the brain and the voice of a writer from the very beginning,» she said.

Schultz kan jo være et tysk navn, men er det sannsynlig at vi her har å gjøre med en tysk utgiver?

En lovende ung mann har fått livet sitt ødelagt på grunn av feminisme og medienes giftige innflytelse på vårt samfunn. De har mye å svare for. Måtte det utsies en rettferdig dom etter at deres forbrytelser har blitt lest opp.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s