Homofil sanger bestemmer seg for å bli intetkjønn

sam smith

Vi lever i en progressiv og fremadrettet tid, folkens. Transseksuelle overgripere leser for barn i offentlige biblioteker, sodomi utøves over en lav sko og sangere som ikke følte de hadde nok undertrykkelsespoeng i utgangspunktet begynner å kreve at folk refererer til dem som «de/dem» selv når de omtales i entall. Det er ikke lett å si hva morgendagen bringer, det eneste vi kan være sikre på er at mann-på-mann-analisme skal spres til alle verdens hjørner og at alle små barn skal lære om dette før de har lært seg å snakke.

Buzzfeed:

Singer Sam Smith, who came out as nonbinary earlier this year, announced on Friday that their gender pronouns are they/them.

«After a lifetime of being at war with my gender I’ve decided to embrace myself for who I am, inside and out,» they said in a Twitter thread.

Noe sier meg at dette ikke er en krig du kommer til å vinne. Jeg er litt usikker på om han her mener at han er transe (han er neppe helt sikker selv), men å omfavne hvor forvirret han er over sin identitet kommer sannsynligvis ikke til å løse hans – nei vent, beklager så mye – deres problemer.

«I’m so excited and privileged to be surrounded by people that support me in this decision,» Smith continued, «but I’ve been very nervous about announcing this because I care too much about what people think but fuck it!»

Den regjerende eliten vil selvsagt feire dette som det ultimate bevis på mot og styrke. Tidligere var mot assosiert med heltedåder og bragder som var noe utenom det vanlige. Nå er det å stå frem offentlig med at du liker å kle deg i kvinneklær eller å forlange at hele verden føyer seg etter dine sinnsforvirringer det modigste en mann kan gjøre. Er det ikke fantastisk?

When they previously came out as nonbinary, Smith said they would keep he/him pronouns. Their thoughts and feelings on the matter have since evolved.

Smith has publicly talked about their curiosity with sexuality and gender and has typically expressed ambiguous feelings about the latter.

Buzzfeed gjør selvfølgelig det Smith ber om da det passer perfekt med deres verdenssyn. Medienes jobb er å «gaslighte» vanlige mennesker slik at de tror disse tingene er fullstendig normale og ikke et tegn på et sykt, sykt samfunn.

«I don’t know what the title would be, but I feel just as much woman as I am man,» they told the Sunday Times in 2017, when expressing that their gender identity didn’t have a fixed label.

Så spesiell Sam Smith er! Han er like mye kvinne som han er mann. Kan vi ikke snart komme til den tiden der alle mennesker er udefinerte når det gjelder kjønn og vi ikke lenger holdes tilbake av undertrykkende normer om seksualitet og kjønnsroller? Jeg synes virkelig det er på tide at vi når dette punktet.

Smith’s decision to use they/them pronouns makes them the latest celebrity in a long line of mainstream actors and writers who have done the same, including Younger actor Nico Tortorella and Pose star Indya Moore.

Vi trenger flere, mange flere. Kjendiser må gjøre det de er forpliktet til og gå foran med et godt eksempel som alle andre kan bli forvirret av og i sin forvirring gjøre det samme.

It should be noted that someone’s name or pronouns do not necessarily tell you anything about their gender or other identities, according to My Pronouns, a resource for educating people about inclusive pronoun language.

Selvsagt, trodde Buzzfeed virkelig at vi hadde glemt å sjekke våre privilegier? Pfft! Vi vet da at pronomen er noe man velger, ikke noe som har sammenheng med en biologisk virkelighet kalt kjønn. Vi er da tross alt i 2019, mine damer og herrer kjønnsnøytrale tilskuere.

In their thread about the news, Smith acknowledged that there may be «mistakes and misgendering» by people whose intentions may not necessarily mean to harm or hurt.

«But all I ask is you please please try,» they said.

Det begynner vel å bli på tide at man endrer lovverket slik at det blir ulovlig å si feil kjønn til en transe. Et progressivt utopia trenger visse rammer og folk som ikke kan respektere andres pronomen hører hjemme fengsel. Hørte du det? FENGSEL. Vi kan ikke tolerere denne intoleransen fra folk som er forvirrede over hva det vil si å fornekte biologisk virkelighet. Vis da litt respekt for svingende. Innerst inne er vi alle transer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s