Terrororganisasjonen ADL truer Island med svertekampanje hvis de forbyr omskjæring

iceland-jew

Den jødiske organisasjonen the Anti-Defamation League ble stiftet for å beskytte navnet til den jødiske barnemorderen Leo Frank. De er kjent for å drive med utpressing og annen gangstervirksomhet på vegne av amerikanske jøder og gjør alt de kan for å sverte (til tross for deres ironisk valgte navn) enhver som våger å kritisere jøder, enten det er som individer eller som gruppe. Nettopp det har de truet med å gjøre mot Island (en vakker øy som tilhører Det Stornorske Riket) hvis de utvandrede nordmennene som bor der våger å forby omskjæring. Hvis du ikke vil at små barn skal få sine kjønnsorganer lemlestet, er du en antisemitt som ADL ønsker å ødelegge.

Defend Evropa:

The powerful Jewish-American organization Anti-Defamation League or ADL for short is at it again, ironically enough, threatening to defame a whole country over a new proposed bill which would ban circumcision practices in Iceland.

Så tolerante og rimelige disse menneskene fra Midtøsten er. Det er et uløst mysterium hvorfor så mange har hatet dem opp igjennom historien.

A major scandal broke out last week as a letter from the ADL was revealed by an Icelandic Twitter user. The letter, submitted by John Greenblatt, dated from 18th of March 2018 first starts by implying that such ban is antisemitic, lecturing Icelanders on ‘compelling’ reasons on a ban against male circumcision.

Jøder skal ha rett til å utføre sine avskyelige ritualer overalt i verden, selv der det knapt bor noen av dem. Man kunne nesten begynne å tro at de oppførte seg som en internasjonal organisasjon med baser over hele den vestlige verden. Vel hvis man er en antisemittisk konspirasjonsteoretiker selvfølgelig. Ingen andre kunne finne på å tolke det slik.

adl iceland threat male circumcision

adl iceland threat male circumcision2
Kilde

Islands lover og affærer er selvfølgelig amerikanske og alle andre jøders henliggende. Påstander om noe annet er bevis for hat mot et folk som har blitt forfulgt i tusenvis av år helt uten å ha gjort noe som helst galt mot noen. Jeg håper ingen kommer med slike antydninger i mitt nærvær.

After the same old rhetoric about human rights and civil liberties, constantly throwing the anti-semitic. The letter, however, takes a much darker tone on the second part, the ADL starts threatening Iceland reporting on so-called ‘extremist praise’ for Iceland, if such demands aren’t met.

Å true med en svertekampanje må da være lov. Når jøder har så stor innflytelse i amerikanske medier – som Jonathan Greenblatt påpeker i brevet over – må de få kunne bruke den til å fremme sine interesser på bekostning av de til vertsnasjonen og alle andre i Vesten. Det er jo bare rimelig.

The most chilling aspect of the letter comes at the end, where they finish with:
“Given that 28% of Iceland’s tourists came from North America in 2016, Iceland’s standing in the U.S. should be of great concern from an economic perspective, We are confident that the vast majority of American tourists will avoid a country whose reputation is associated with Nazism, even if that association is not justified. Individually, any of these three arguments should convince you to oppose a ban on male circumcision, Collectively, they should compel you to make the right decision and oppose the proposed ban.”

The ADL, like the vicious mob as it likes to present itself, finishes the letter while arrogantly saying that it wouldn’t mind at all to ruin the reputation of Iceland and it’s tourism industry even if not justified, just to keep their ancient Middle Eastern male mutilation practices in the country.

Jeg skjønner virkelig ikke hvor antisemittisme kommer fra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s