Justin Trudeau er en rasehatende rasist

Justin_trudeau_yearbook_05

Grusomt! Tenk at vår canadiske helt Justin Trudeau er en rasist som hater andre bare på grunn av deres mørke hudfarge. Dette er de mest deprimerende nyhetene jeg har sett på lenge. Det har heller ikke skjedd en gang eller to ganger, det har faktisk skjedd hele TRE ganger. Hvordan kunne du gjøre dette mot alle dine brune tilhengere, Justin?

BBC:

A new video has emerged of Canada’s Prime Minister, Justin Trudeau, wearing blackface, a day after he admitted such behaviour was racist.

Det hjelper ikke å innrømme at du er en rasist. Alt dette er bare uakseptabelt. Mørk hud er ikke noe du bare kan appropriere som et kostyme. Tror du virkelig at andres utseende er noe du kan etterape og spøke med? Du gjør meg kvalm, herr Trudeau! Tiden for rasistiske kostymer må ta slutt en gang for alle.

He apologised on Wednesday after photos of two similar episodes – one when he was a teacher and another a student – came to light.

Kommer det til å gjøre dette ugjort? Kommer det til å fjerne alle de sårede følelsene verden over hos mennesker med IQ i den nedre delen av snittet individer med minoritetsbakgrunn?

His Liberal Party says the video is genuine and dates from the early 1990s.

The revelations come amid campaigning for the 21 October election, when Mr Trudeau hopes to win a second term.

Trudeau må selvfølgelig gå av umiddelbart. Dagens Blest krever at den canadiske statsministeren trekker seg med øyeblikkelig virkning. Det er ille nok med den oransje rasisten i USA, vi kan virkelig ikke tolerere noe slikt i Canada også. Det kan jeg fortelle deg.

The footage, first obtained by Global News, shows Mr Trudeau in a white T-shirt and torn jeans.

His face and limbs appear to be covered in black make-up. He is seen laughing, throwing his hands in the air, sticking his tongue out and pulling faces.

Mr Trudeau would have been in his late teens or early 20s.

Det hjelper ikke. Han var gammel nok til at han burde visst hvor langt til venstre politikken kom til å bevege seg når han noen år senere ble statsminister. Trudeau hører åpenbart ikke hjemme i den progressive fremtiden han påstår å ville skape. Han må UT.

Trudeau er mest sannsynlig et hemmelig medlem av nazist-organisasjonen KKK og jobber tett med dem i en verdensomspennende konspirasjon med hovedmål om å såre følelsene til fargede mennesker og spre hvit makt-propaganda. Heldigvis ble han avslørt før han fikk muligheten til å gjøre mer skade. Nå er det på tide at noen gjør noe med det for dette kan han bare ikke slippe unna med.

he can't keep getting away with it

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s