«Vi trenger en bred bevegelse mot rasisme»

N

Det er stadig nye avsløringer om rasisme på høyeste nivå. For eksempel ble Canadas statsminister Justin Trudeau avdekket som den nazistiske superskurken han er og heldigvis skjedde dette før han greide å lure canadiere til å gi ham en ny periode i det kommende valget. Forhåpentligvis kan vi legge bak oss Trudeaus forferdelige hat mot mennesker som er annerledes enn ham og skape en ny verden fri for fordommer hvor vi kan sitte rundt et bål og synge i harmoni.

Dagbladet:

Regjeringen har på kort tid gjennomført møter med representanter for de muslimske og jødiske minoritetene i Norge. Kommunalminister Monica Mæland lovet onsdag at det vil komme en ny og forlenget handlingsplan mot antisemittisme.

Det er viktig at dette tas på alvor. Kritikk av verdens mest privilegerte gruppe er ufint og bør slås ned på med de hardeste midler.

wealth religious groups - pew research

Det er ekstremt slemt og sårende å peke ut statistiske hatfakta som nazister kan misbruke til å hjernevaske befolkningen. Vi må stoppe dette hatet!

Torsdag møtte kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner, kulturminister Trine Skei Grande, familieminister Ingolf Ropstad og justisminister Jøran Kallmyr representanter fra Muslimsk dialognettverk og Islamsk Råd.

Det er viktig at Trine Skei Grande får muligheten til å ha sex med 17-åringer i kornåkre uten å bli sett ned på for det. Nei, vent, det ble feil. Dette handler om noe helt annet. Beklager. Det er viktig at hun får sette seg inn i de sakene som bekymrer minoriteter som når som helst kan flykte fra det hatet de påstår at de er så redde for. Jeg er glad vi har slike flotte politikere til å styre vårt vakre fedreland.

Tema for møtet var islamfiendskap i Norge og tiltak som kan forebygge diskriminering og hat mot norske muslimer. Også på dette området har regjeringen varslet en handlingsplan.

Takk og pris for handlingsplaner. At vi har nettaviser som helt uten skam publiserer statistikk om enkelte folkegruppers kriminelle tendenser er svært problematisk og derfor trenger vi handlingsplaner for å beskytte disse folkegruppene fra helt rimelige reaksjoner fra resten av befolkningen. Dette har vi i Dagens Blest ventet på lenge. Bravo!

Det er knapt fjorten dager siden Politiets sikkerhetstjeneste (PST) advarte mot en negativ utvikling i trusselen fra høyreekstremister. I advarselen het det bl.a. at handlingene fremdeles vil komme til syne gjennom hatefulle ytringer, trusler og oppfordring til vold.

Disse ytringene må for all del bekjempes. Hvis ikke ender vi opp som Canada. En skamløs hater greide å lure seg inn i landets mektigste posisjon og gjorde sitt ytterste for å presse homoseksualitet så hardt på befolkningen at de etter hvert skulle gjøre blodig opprør. Heldigvis ble Trudeau (eller den neste Hitler som han burde kalles) stoppet før planen var fullbyrdet.

Vi trenger en ny folkebevegelse mot rasisme og politisk hat.

Så sant så sant. Multikulturalisme kommer til å lykkes, vi trenger bare å hindre at folk får lov til å klage for mye på det. Det kommer til å være harmoni når de slemme stemmene på internett bare forsvinner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s