Malaysias statsminister spør hvorfor man ikke kan si noe om jødene

Mahathir Mohamad

Det er komisk hvordan jøder kan overbevise så mange om at de er verdens mest undertrykte folkeslag når man ser på deres enorme kollektive innflytelse i vestlige land. Faktum er at deres uforholdsmessige store makt er det som vender befolkningen imot dem. De blir en elite som fremmer sine interesser på bekostning av majoritetens interesser og etter hvert begynner folk å mislike denne ordningen.

Jewish Telegraphic Agency:

The prime minister of Malaysia defended his past anti-Semitic statements and questioned the number of Jews killed during the Holocaust in a speech at Columbia University.

Ikke dårlig. Det som Malaysias statsminister her gjør er noe som vil bli naturlig for flere å gjøre når jødisk innflytelse minker i styrke som den alltid gjør før eller siden.

Jewish influence will wane Culture of Critique
Fra Kevin MacDonalds The Culture of Critique

Jeg mener ikke at Erna Solberg med det første kommer til å si det Mahathir Mohamad sier, men multikulturens berikelser vil etter hvert gjøre det umulig å late som at dette prosjektet kommer til å ende i annet enn katastrofe. Sammen med den importerte antisemittismen fra den muslimske verden kommer dette til å gjøre til at jøder presses fra begge sider. Først kommer antagelig høyresiden til å prøve å beskytte jødene («venstresiden er de egentlige antisemittene»), men etter hvert vil mer radikale, nasjonalistiske krefter kunne være med å sette tonen slik at et forsvar av jødene ikke vil være mer enn halvhjertet. Fra der vil man kunne ende opp i en situasjon hvor pro-palestinske krefter vil dominere på venstresiden (på grunn av muslimsk innvandring) og kontrasemittiske stemmer vil kunne vokse frem blant nasjonalister og konservative slik at jødiske interesser ender opp helt i skyggen av disse andre. Men det vil ta tid.

“I am exercising my right to free speech. Why is it that I can’t say something against the Jews, when a lot of people say nasty things about me, about Malaysia, and I didn’t protest, I didn’t demonstrate?” Mahathir Mohamad said Wednesday in response to a question from an audience member.

Et rimelig spørsmål. Og svaret er som vanlig at når man ikke kan kritisere en gruppe er det fordi den gruppen har stor makt i dagens samfunn. De definerer seg selv som stakkarslige ofre og gjør alt de kan for å ødelegge enhver som påstår noe annet.

Mohamad, who was speaking at the college’s World Leaders Forum, has called Jews “hook-nosed,” said they “rule the world by proxy” and questioned the number of Jews killed in the Holocaust. He also has said that he is “glad to be labeled anti-Semitic.”

Forhåpentligvis kan vi få en lignende leder i Norge uten at det skulle trenge å være en muslim.

malaysian prime minister quote

The 94-year-old leader returned last year as prime minister of the southeast Asian country after serving from 1981 to 2003.

In response to a question by a student who identified herself as a member of a campus pro-Israel group, Mohamad denied questioning how many Jews were killed in the Holocaust, but then went on to do so.

Legg merke til hva Mohamad sier og hva Jewish Telegraphic Agency påstår at han sier.

“Well, I have not disputed them, but I have said that ‘Who determined these numbers?’ If it is somebody who is in favor, you get one figure, if somebody who is against, you get another figure,” he said.

Åpenbart riktig. For eksempel sier Deborah Lipstadt at man fant fant levningene til 1,7 millioner jøder i Majdanek og at 2 millioner av 4 millioner døde i Auschwitz var jøder. Offisielle tall er henholdsvis 78 000 og 1,1 millioner døde. Sistnevnte er åpenbart for høyt, men Lipstadt kan slippe unna med å si et høyere tall som er feil fordi det likevel passer med jødiske organisasjoners agenda. Si noe om at kanskje litt færre døde og du kan være sikker på å få hele mediaapparatet imot deg.

“So I accept that there was a Holocaust, that there were many Jews killed, and in fact at one time I was very sympathetic towards them during the war, when you were not around, but I was around at that time.”

At that point, the questioner interrupted him, saying her grandmother had been in the Holocaust. Mohamad declined to speak further about the topic.

«Min bestemor var i Asuchwitz så du kan ikke si noe som helst om denne saken.»

Columbia had drawn criticism from the campus Hillel, pro-Israel groups and the Anti-Defamation League for inviting Mohamad.

Organisasjoner som driver med utpressing for å oppnå det de ønsker. ADL er en uamerikansk og anti-amerikansk organisasjon som forhåpentligvis vil bli feid ned i historiens søppelbøtte om noen få tiår. Deres innflytelse kommer definitiv ikke til å vare evig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s