Det finnes da lyspunkter i hverdagen

audrey coignard

Man trenger en liten gladsak innimellom og vi her i Dagens Blest sprer med glede slike nyheter videre.

Breitbart:

Police in the no-go suburbs of Paris are on the hunt for a migrant believed to be a suspect in the murder of a French pro-migrant activist and medical intern.

Ah! Rettferdighet!

Noen (*host* hanreier! *host*) vil vel kanskje si at det er litt morbid å godte seg over en persons død på denne måten. Men jeg vil påstå at når det skal ramme noen – og dessverre må det det –  er det bedre at det rammer noen av dem som er delvis ansvarlige for disse problemene enn noen som er uskyldige. Naturligvis kan det få igang en diskusjon om hvem som egentlig er uskyldige da svært mange stemmer på politikerne som åpner Europas grenser, men det er i hvert fall ingen tvil om at en pro-invasjonsaktivist er mer skyldig enn de fleste. De som trekker i trådene og de som mest aktivt kjemper for at Europa skal invaderes er også de som i størst grad fortjener å kjenne følgene av sine forbrytelser.

Audrey Coignard, 27, died on Monday September 16th after being stabbed a dozen times in her home in the commune of Saint-Ouen, part of the heavily migrant populated and crime-ridden Paris suburb of Seine-Saint-Denis, France 3 reports.

Audrey har altså blitt kulturelt beriket. Multikulturen hun så gjerne ville se spre seg over Frankrike spredte istedet blodet hennes utover leiligheten hennes. Dypt tragisk.

An intern at the Jean Verdier Hospital in Bondy, Ms Coignard was also a member of the Movement of the Caen Youth while she was studying medicine at Caen University, the young woman having demonstrated against the expulsions of migrants from France.

Jeg trenger vel neppe å påpeke ironien. Kanskje Audreys liv hadde vært spart hvis flere hadde blitt sendt ut av Frankrike? Men da kunne vi jo ikke sagt «Hva var det vi sa?» og brukt dette som et eksempel på hva man ikke burde gjøre. Lærdommen er nødvendig og da må slike ting dessverre skje.

According to reports, investigators are currently searching for Coignard’s ex-boyfriend, believing him to be a possible suspect in the case.

Nei, det kan da ikke være sant. Hvem skulle trodd at det kunne være så kostbart å brenne kull. Har virkelig hennes kulturelt mangfoldige kjæreste begått en slik avskyelig handling? Det har jeg vanskelig for å tro. Jeg syns det virker mer sannsynlig at en hvit mann drepte henne og satte opp denne stakkars innvandreren som en syndebukk. Det jo være det som egentlig skjedde.

French newspaper Le Parisien has claimed that one of the suspects, possibly the same man, regularly stayed in the medical intern’s house and some of his belongings were also found there following the murder.

A witness described the man as “of foreign origin in his thirties”, with the woman adding that she had seen him before in a “bad state” singing to himself.

En av legene eller ingeniørene som kom til Frankrike under flyktningkrisen klappet sikkert sammen på grunn av alt presset han opplevde på jobb. Egentlig er disse menneskene like velfungerende som franskmenn, det er bare det at noen ganger knivstikker de folk. Såpass syns jeg vi bør tolerere hvis det betyr at våre land får mer mangfold.

The case is just the latest in which a migrant is suspected of murdering a Frenchwoman this year.

In June, a Pakistani man was arrested after the body of a 23-year-old student was discovered in the trunk of her own car in the commune of Valenton a month prior. The victim had been suffocated to death, according to investigators.

A month later, a Syrian migrant was taken into police custody in connection with the death of 24-year-old young mother Johanna Blanes who was found dead in a small pedestrian tunnel.

A source close to the investigation indicated that the 24-year-old, who had a slight mental disability, was also raped during the incident.

Ingen er trygge fra å bli kulturelt beriket.

audrey coignard2

Men verden er i hvert fall et bedre sted uten Audrey Coignard.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s