Arisk overmann Karsten Warholm knuser alle

karsten-warholm.jpeg

Ja, jeg vet jeg er ørlite grann sent til denne festen, men jeg tenkte det ble litt vel mye å publisere to gladsaker på en og samme dag i går. Vi må spre det litt utover slik at vi får en jevn og god rus over de positive tingene som skjer når de først skjer.

Warholm viking
Den ariske superhelten fra Ulsteinvik, Karsten Warholm, viste hvilket folkeslag som burde styre over hele verden da han løp inn til VM-gull på 400 meter hekk på mandag. Han forsvarte dermed tittelen som han tok for to år siden og demonstrerte nok en gang nordmenns iboende overlegenhet. Kanskje blir vi nødt til å be gutten roe ned litt neste gang for å hindre at konkurrentene (for eksempel Sverige) tar seg for nære av norsk suksess. Det er jo ille nok at vi knuser alle i skisporet, men når vi begynner å ta gullmedaljer i sommergrener i tillegg, da kan det fort bli for mye av det gode. I hvert fall hvis man er dansk eller svensk.

Qatar Athletics Worlds

Noen ville kanskje tro at det er slitsomt for oss nordmenn å være så fantastisk gode i nesten alt som er, men jeg kan forsikre dem som lurer på dette om at vi er lagd for å være på toppen. Vi takler dette helt fint. Et flott land, et vakkert folk og en fantastisk kultur gjør at nordmenn har all grunn til å være stolt av vår nasjon. Og hvis vi virkelig kan finne tilbake til en ekte stolthet (istedenfor en stolthet basert på å være flinke til å piske oss selv), kan vi også bevare vårt land for fremtidige generasjoner av nordmenn.

Det norske folk og den norske nasjon – som er to sider av samme sak – er verdt å ta vare på. Det må så mange nordmenn som mulig bli overbevist om.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s