Forslag om altfor lav straff til landssviker Arne Viste

Arne viste
Slik ser en landsforræder ut

Det finnes dessverre altfor mange pro-invasjonsaktivister, både i Norge og i resten av Europa. Og for få av dem får føle det mangfoldet de snakker så varmt om på kroppen. Et åpenbart eksempel er Arne Viste, forræderen som har gitt papirløse «flyktninger» arbeid i et forsøk på å tvinge den norske stat til å gi dem opphold. Som om ikke nok snyltere velter inn i vårt land hvert eneste år. Ikke bare har han gjort dette svært åpenlyst, han er så lite redd for straffen at han ville få en rettsak ut av dette.

Resett:

Aktor ba i retten om ett års betinget fengsel for Arne Viste, som er tiltalt for å ha ansatt asylsøkere som ikke har opphold eller arbeidstillatelse i Norge.

Hvordan kan det IKKE bli reist tiltale for landssvik av groveste karakter? Han jobber aktivt for å gjøre Norge til et land som minner mer om den tredje verden og dette er forslaget til rettferdighet? Ett år BETINGET fengsel?

– Påtalemyndigheten ber om at Arne Viste dømmes for overtredelse av Utlendingsloven § 108 med betinget fengsel i ett år, samt inndragning av 3 millioner kroner, sa politiadvokat Hans Petter Skurdal i Oslo tingrett torsdag ifølge Dagen.

Konfisker all hans eiendom og sett ham på første fly til Somalia. Hvis ikke husker jeg en tid da landsforræderi ble straffet med døden, men vi er selvfølgelig langt unna noe som helst så rimelig som det i dagens Norge.

– Viste har ikke gjort dette fordi han eller Limbo skal tjene penger på dette, men av hensyn til utlendingene selv. De andre sakene er det ofte sånn at utlendinger har blitt utnyttet. Derfor har vi slitt med hvordan vi skal plassere saken med tanke på straffemåling, sa Skurdal.

Det burde ikke være vanskelig hvis man ser på skaden dette har og på sikt vil kunne gjøre på den norske nasjon. Rettssystemet greier ikke engang å se et reelt problem bare fordi de «stakkars innvandrerne» ikke har blitt utnyttet av den slemme nordmannen. Jeg eier nesten ikke ord.

Viste har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke straffskyld. Han tok påstanden med fatning.

– Heldigvis er ikke dette dommen, sa Viste i en kort kommentar til Vårt Land.

Der kan vi være enige, men av helt motsatte grunner. Viste hadde nok ikke likt dommen noe særlig bedre hvis den ble utsagt av det norske folk. Navnet Arne Viste kommer til å bli synonymt med forræder i fremtidens historiebøker.

Du vet at det er noe galt med et land når landssvik straffes med betinget fengsel.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s