Hundrevis av transer vil gå tilbake til det de var

skynews-detansition-lgbt-trans-charlie evans

Jeg tipper våre lesere var akkurat like sjokkerte da de så denne overskriften som jeg var da jeg leste om denne saken tidligere. For en overraskelse. Hvem kunne forutsett noe slikt. Og så videre.

Sky News:

Hundreds of young transgender people are seeking help to return to their original sex, a woman who is setting up a charity has told Sky News.

Så du forteller meg at det å gjennomføre en veldig drastisk endring mens man er i en forvirret sinnstilstand kan få deg til å angre på beslutningen senere? Jeg tror vår venn Solan Gundersen har et passende uttrykk for slike anledninger.

Charlie Evans, 28, was born female but identified as male for nearly 10 years before detransitioning.

Så hun var ikke så sikker på at hun var mann allikevel. Hvis de ikke selv vet det, hvorfor skal da andre ta deres utsagn på alvor? Hvordan kan det da gå an å miste jobben hvis man for eksempel sier feil kjønn til en elev?

tranny critical hit

The number of young people seeking gender transition is at an all-time high but we hear very little, if anything, about those who may come to regret their decision.

Noe som helst som sår tvil om at det å skifte kjønn er en god idé får lite oppmerksomhet fordi det passer ikke agendaen til de som styrer mediene. For dem er sannhet og fakta de mest uvesentlige ting i verden. Det eneste som teller er offernarrativet og at de kan bruke det mot resten av befolkningen.

There is currently no data to reflect the number who may be unhappy in their new gender or who may opt to detransition to their biological sex.

Det er i hvert fall mange som finner ut at det å skifte kjønn ikke gjør dem lykkeligere. Andelen som forsøker å begå selvmord er svært høy blant de som lider av kjønnsdysfori.

Trans-Suicides

Charlie detransitioned and went public with her story last year – and said she was stunned by the number of people she discovered in a similar position.

«I’m in communication with 19 and 20-year-olds who have had full gender reassignment surgery who wish they hadn’t, and their dysphoria hasn’t been relieved, they don’t feel better for it,» she says.

Ingen normale mennesker er egentlig overrasket over dette. Å lemleste seg selv er selvsagt ingen løsning på denne typen sinnsforvirring. Det som faktisk ser ut til å kunne fungere i enkelte tilfeller er medisin. Å poppe noen piller er vel å foretrekke fremfor å permanent ødelegge sine kjønnsorganer, eller?

Charlie says she has been contacted by «hundreds» of people seeking help – 30 people alone in her area of Newcastle.

Tatt i betraktning hvor få transer som finnes, er dette virkelig et høyt antall. Noe sier meg at dette ikke hadde vært noe stort problem hvis man ikke hadde «akademikere» og «journalister» som fremmet feilinformasjon til befolkningen. Det kunne vært løst så enkelt hvis man var ute etter å løse det istedenfor å gjøre dem til ofre som man kan bruke til å demonisere normale mennesker med.

En annen transe forteller hvor lett det er å endre kjønn for de som vil (eller tror de vil) det.

Ruby explains she has also had an eating disorder but she does not feel that issue was explored in the therapy sessions she had when she went to gender identity services.

«When I was at my gender clinic to get referred for hormones, we had a session where I went over my mental health issues and I told them about my eating disorder and they didn’t suggest that that could maybe connected with my gender dysphoria,» says Ruby.

«For everyone who has gender dysphoria, whether they are trans or not, I want there to be more options for us because I think there is a system of saying, ‘okay here’s your hormones, here’s your surgery, off you go’. I don’t think that’s helpful for anyone.»

Konstant propaganda fører til aksept i befolkningen for noe, deretter blir det en forventning om at dette er løsningen og så sitter man der plutselig med en deformert kropp uten at det har endret noe som helst i hva man føler om seg selv. Shlomo vet best hva som er bra for dere, transseksuelle!

The Tavistock and Portman NHS Trust offers gender identity services for children under 18, with some patients as young as three or four years old.

They now have a record number of referrals and see 3,200% more patients than they did 10 years ago – with the increase for girls up by 5,337%.

Litt forvirring hos små barn gjør at man plutselig bestemmer seg for å pumpe dem fulle med hormoner. Fortidens dystopi-forfattere kunne aldri ha skrevet den verden som vi lever i nå. De hadde ikke fantasi nok til å forestille seg hvor langt fra fornuftens vei det er mulig å gå. Så godt det er å leve i et progressivt og tolerant paradis.

Joker-2019

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s