Bent Høie sutrer over «homohets»

Bent Høie homo

Vi skrev for ikke lenge siden om hvordan homofile får muligheten til å ha ubeskyttet sex med hverandre uten at de skal måtte bekymre seg for å få AIDS. Resett skrev noe lignende noen dager senere og jeg må si meg imponert over hvor tøffe de faktisk var mot helseministeren. Som de påpeker:

Norge har en helseminister som prioriterer at staten ved skattebetalerne betaler for et medikament som reduserer risiko for Hiv-smitte ved ubeskyttet sex, i stedet for livsviktig kreftmedisin og en ny migrenemedisin som kunne ha hjulpet veldig mange kronisk syke med store smerter.

Det er viktigere for den homofile helseministeren at orgiene fortsetter enn det er å hjelpe pasienter som sliter med sykdommer som de ikke har pådratt seg ved å ha et fullstendig uansvarlig «sexliv».

Angivelig har den stakkars helseministeren i tiden etter dette for første gang i sitt liv opplevd «homohets». Det vil si at folk faktisk har kritisert hans handlinger og stilt spørsmål om hans legning kan ha noe å gjøre med at han velger å prioritere homofile foran alle andre.

– I intervjuer jeg har gitt de siste 20 årene har jeg fortalt at jeg har opplevd lite eller ingen form for hets som åpen homofil politiker. Denne uken har endret på det, skriver han.

Nordmenn er (for) tolerante når det gjelder normaliseringen av homofili, men det blir vanskelig å bare «la det skure» når prioriteringene til helseministeren er så åpenbart styrt av at han er homo. Mannen i gata tror kanskje på løgnene om at det er ingen forskjell på homofile og resten av befolkningen, men kun inn til et visst punkt.

Helseministeren peker på flere ting han mener har lært ham at man ikke kan ta utviklingen for gitt, verken internasjonalt eller i Norge.

Særlig når det ikke er en naturlig utvikling, men en som den amerikanske eliten har presset på oss. Slike løgner trenger å bli fortalt igjen og igjen for at folk skal tro på dem. Men det kan ikke vare evig. Før eller siden må den naturlige orden gjenopprettes. Skapet står der og venter på deg, Bent.

– Den harde tonen har blitt stadig hardere. Noen hevder dette er en oppfordring til homofile til å ha uforpliktende sex, skriver han.

Hvordan kan noen komme med en så drøy påstand? Prøver de virkelig å si at homofile har en annen livsstil enn andre?

PrEP-pillen har vært tilgjengelig gratis for homofile menn siden 2017. I en rapport fra Olafiaklinikken kommer det fram at PREP har forhindret 80 nye tilfeller av hiv.

6000 kr i måneden per gud vet hvor mange orgiedeltakere. Det virker som en fantastisk investering.

– Noen mener at jeg som homofil statsråd bruker fellesskapets midler på at mine homofile venner skal kunne ha sex med hvem som helst og når som helst.

Høie gjør den klassiske «Jeg skal gjenta påstanden til mine kritikere og late som den er så latterlig at ingen kunne tro på den. Jeg trenger ikke engang å motsi utsagnet.»

Andre kommentarer er så nedrige at jeg ikke vil gjengi innholdet, fortsetter helseministeren.

Heh. Jeg skulle gjerne ha sett dette innholdet. Det er komisk hvordan han ikke kan se at å prioritere sine egne foran sårbare pasientgrupper (inkludert barn) som lider av alvorlige sykdommer tar seg svært dårlig ut. Det er rett og slett dårlig optikk. Jeg kan ikke annet enn å takke deg inderlig, Bent.

I innlegget tar Høie også opp valget i Polen tidligere denne uka, hvor det homofiendtlige Lov- og rettferdighetspartiet igjen ble valgets vinner,

Ikke hele verden er sinnssyk, heldigvis.

og han nevner onsdagens sak om skikjøreren Andreas Håtveit, som mener at homofile og ugifte ikke bør være instruktører og ledere på leirer for barn i regi av Kristen idrettskontakt (KRIK).

Ikke dårlig. For en gangs skyld noen i norsk offentlighet som bruker sin status til å kjempe for familien og mot at barn skal utsettes for homofile hvor enn de befinner seg. Hvis flere hadde gjort dette hadde problemene våre vært betydelig mindre.

Andreas Håtveit familie

Høyre er et parti som består av folk som retter frakken etter vinden, så kanskje Bent Høie etter hvert gir etter for presset. På den annen side blir homofile sett på som ofre og han kan dermed bruke dette til å forsvare seg mot kritikken. Det at han også er personlig opptatt av det vil gjøre ham mindre tilbøyelig til å reversere sine urimelige prioriteringer. Er det så farlig om noen flere barn dør av kreft når homofile menn får muligheten til å ha ubeskyttet «sex» med hverandre uten å bekymre seg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s