Gode nyheter: Mazyar Keshvari må i fengsel!

Mazyar Keshvari bedrageri

Mazyar Keshvari var Frps eksempel på en godt integrert innvandrer og sa innimellom noen riktige ting om multikulturalisme. Men det viste seg at noe av Midtøsten hang igjen i «nordmannen» da han ble siktet for å ha forsynt seg av felles midler. Keshvari trodde sikkert at dette ikke var så farlig, men i Norge er ikke dette den mest populære tingen du kan finne på å gjøre. Det hjelper dessuten lite at han er innvandrer, særlig når han er medlem av Fremskrittspartiet som til tross for stadig tammere retorikk blir sett på som Norges svar på NSDAP.

Det er alltid et spørsmål om en korrupt politiker kommer til å slippe unna med sine ugjerninger slik de så ofte gjør, men Keshvari ble dømt for grovt bedrageri og må faktisk i fengsel. Ikke dårlig.

NRK:

Tidligere stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet (Frp), Mazyar Keshvari, er dømt til sju måneders ubetinget fengsel for grovt bedrageri.

Tenk at Keshvari skulle bli en del av kriminalstatistikken. Mediene vil naturligvis legge vekt på partitilhørighet fremfor gjerningsmannens opprinnelse, men mange vil stille seg spørsmålet om hvorfor korrupsjon og bedrageri – som ellers er sjeldent i Norge – i så stor grad begås av «våre nye landsmenn».

Det skjer etter at Aftenposten avslørte at Keshvari leverte falske reiseregninger til Stortinget.

Avisen kunne bevise at flere av reisene aldri hadde skjedd. Dette skjedde mens han satt på Stortinget.

Senere har Keshvari selv erkjent at han leverte falske regninger for 450 000 kroner. Han har i ettertid betalt tilbake pengene.

Heh. Det reduserer kanskje straffen, men det forandrer ikke egentlig stort. Keshvari er fortsatt en bedrager og han er fortsatt ikke en nordmann. I tillegg er all oppmerksomheten rundt en slik sak en gave til publikasjoner som Dagens Blest. Takk så mye!

I dommen står det at det er straffeskjerpende at bedrageriet har pågått over lang tid og mens han satt på Stortinget. Det kommer også frem at Keshvari også har misbrukt den tillitsbaserte ordningen som var for å få dekket reiseregninger på Stortinget.

Et land med systemer basert på tillit mellom individer fungerer mindre godt når man importerer fremmede fra en helt annen del av verden? Neeeei, det kan du da ikke mene.

Keshvari har vært møtende vara for partileder Siv Jensen siden 2013. Han har sittet i både kommunal- og forvaltningskomiteen og kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget. Etter at han ble sykmeldt, har Carl I. Hagen møtt på Stortinget.

Enda en positiv ting kommer ut av dette. Carl I. Hagen tilbake på Stortinget betyr at det i hvert fall er én person der som ikke ønsker å selge vårt land til høystbydende.

Men la oss ikke glemme det andre tilfellet hvor Keshvari beviste sin egentlige tilhørighet.

I februar i år ble Keshvari arrestert og siktet for grove trusler.

Personen som ble truet skal ha opplevd «det som at Keshvari bedrev en form for «russisk rullet» med et håndvåpen.» Politiet sitter på lydopptak av hendelsen.

Han har ikke erkjent straffskyld i denne saken, som etterforskes uavhengig av bedragerisaken.

Hvorfor ikke gå helt ut når man først er på vei ned? Å være en ekte gangster er sikkert noe Mazyar har drømt om helt siden han var en liten gutt på Oslos beste østkant. Nå får han jo ekte troverdighet blant sine egne ved at han kommer til å sitte i fengsel. Kanskje kan han bli med i en eller annen gjeng akkurat som Venstres Abid Raja var tidligere.

Én kommentar

  1. Kun i et ægte klovnedemokrati er «fremmedfjendske», «patriotiske», «højrenationale» partier åbne for den tredje verdens søppel. Båt-båt, honk-honk.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s