Berikende mangfold: Kurdere og tyrkere støter sammen i Oslos gater

kurdere og tyrkere Oslo

Slike konflikter var tidligere begrenset til de områdene som disse gruppene faktisk har tilhørighet til, men med innvandring får vi ikke bare ran, knivstikkinger og voldtekt på en betydelig mer jevnlig basis, vi får også se diverse fremmede grupper slåss seg imellom i våre gater. Vi hadde tydeligvis så få problemer at vi bare måtte importere noen inn. Ellers hadde det jo nesten bare blitt for kjedelig å bo i Norge.

Resett:

Etter en kaotisk lørdag ettermiddag med sammenstøt mellom pro- og anti-tyrkiske demonstranter tok politiet i bruk tåregass for å få kontroll over situasjonen.

Til sammen ble sju personer innbrakt til politiets arrest eller pågrepet i forbindelse med uroen. To personer ble brakt til legevakten for sjekk.

Politiet brukte ved én anledning tåregass for å få kontroll på demonstranter som hadde tatt seg inn i en butikk for å slåss.

Burde politiet virkelig bruke gass mot demonstranter? Før vi vet ordet av det blir vi anklaget av USA for å bruke kjemiske våpen på vår «egen» befolkning og plutselig blir vi invadert fordi det er svært viktig at USA beskytter brune mennesker over hele verden.

Bråket begynte ved 15-tiden lørdag ettermiddag. I forbindelse med oppstarten av anti-tyrkiske demonstrasjoner ved Tyrkias ambassade, oppsto det slåsskamp mellom pro-kurdiske og pro-tyrkiske demonstranter, som kort tid tidligere hadde avsluttet en markering ved ambassaden på Frogner i Oslo.

Ifølge politiet ble det benyttet slagvåpen og slått mot kjøretøy. To personer ble skadd og fraktet til legevakt, og to personer ble innbrakt til arresten i forbindelse med slåsskampen, som skjedde i forkant av motdemonstrasjonen til støtte for kurderne.

Det er ikke bare Matthew Heimbach og Matt Parrott som trenger en liten leksjon i optikk. Tyrkerne og kurderne skjønner tydeligvis ikke at det å lage et skikkelig kaos i forbindelse med at de demonstrerer for sin sak kanskje ikke er verdens beste idé. Misforstå meg ikke. Jeg ønsker ikke at de skal se lyset og faktisk ha god optikk på sine demontrasjoner, men det kan være en påminnelse om hva våre folk ikke skal gjøre. Jeg håper for all del at disse geniene fortsetter med sin uspiselige oppførsel hver gang de samles i store grupper. Jeg har ingen problemer med at brune folkemengder assosieres med kaos.

Overfor NTB på stedet lørdag ettermiddag betegnet politiet bråket som krigslignende tilstander.

Når man tar inn den tredje verden, får man etter hvert tilstander som ligner på den tredje verden. Sannelig sjokkerende.

Deretter beveget de anti-tyrkiske demonstrantene seg nedover mot Karl Johans gate i retning Hausmansgate. På veien oppsto det ved 17.20-tiden en slåsskamp inne i en butikk.

Operasjonsleder Stokkli sier til NTB at demonstrantene plutselig brøt ut av demonstrasjonstoget og stormet inn på Body Shop.

Det er viktig å benytte anledningen til å få med seg litt sminke og parfyme. Hva er vel en fredelig demonstrasjon uten litt ran og plyndring?

Etter Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits i Syria har også kurdere i Norge arrangert flere demonstrasjoner, blant annet på Oslo lufthavn og på Oslo sentralstasjon.

Hvordan angår dette Norge igjen? Åja, stemmer. Vi tok inn mennesker som selvfølgelig har blitt 100% integrerte, som har blitt norskere enn både meg og min familie, men som synes at det som skjer i deres hjemland er så viktig at de må lage det som ligner på krigstilstander i Norges hovedstad. Jeg klandrer dem ikke engang for at de bryr seg om hva som skjer i deres egentlige hjemland, problemet er menneskene som mener at disse gruppene hører hjemme her. Og i tillegg, kjære tyrkere og kurdere, hvis dere bryr dere så mye, hvorfor drar dere ikke da hjem og kjemper der? Dette virker mer som posering enn at dere virkelig kjemper for det dere tror på.

Er dere kanskje for feige til å gjøre det som skal til der konflikten foregår?

4 kommentarer

  1. Ja, jeg ved ikke hvor godt det er at importere søppel fra den 3. Verden.
    Det lader umiddelbart til at de skaber de søppel-tilstande de har i deres hjemlande.
    Det er ikke noget vi nordmænd kan acceptere.

    Liker

  2. En ting var hvis det var grækere der kæmpede mod tyrkere i Oslo. Men det er to af de værste søppelprodukter, Moder Natur har frembragt, kurdere og tyrkere, der render rundt som skadedyr. De skulle alle [redacted] i [redacted] eller Wizball (C64-version)

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s