Greg Johnson hindres i å tale for en forsamling. Norge er trygt for alltid!

Greg Johnson

Det er sannelig bra at norske myndigheter beskytter oss fra de virkelige farene her i verden. Det var like før Greg Johnson fikk mulighet til å SI SINE MENINGER slik at folk kunne høre dem da politiet heldigvis (på ordre av Politiets Sikkerhetstjeneste) grep inn og arresterte Johnson før fargede menneskers følelser ble såret over hele Norge. Jeg er så lettet nå som jeg kan føle meg helt trygg hvor enn jeg går i vårt land, uten frykt for at ubeleilige meninger skal finne sin vei til befolkningens ører og de kanskje en gang kan våkne opp fra den åndelige søvnen de befinner seg i.

I formiddag ble det kjent at en amerikansk høyreekstremist ble pågrepet under et arrangement på Sinsen i Oslo. Det skal være Greg Johnson, ifølge Filter Nyheter, som først omtalte at han ville komme til Oslo.

Filter Nyheter, Norges svar på Southern Poverty Law Center og lignende aktivistorganisasjoner som later som de driver med noe som helst annet enn svertekampanjer.

Johnson, som er redaktør for nettstedet og forlaget Counter Currents, var til stede under arrangementet Scandza Forum.

Seniorrådgiver i PST, Martin Bernsen, sier til Dagbladet at den amerikanske statsborgeren sitter i politiets varetekt i «påvente av effektuering av bortvisningsvedtak».

– Det kan beskrives som at han har hatt en radikaliseringsrolle, sier han.

Det høres jo veldig skummelt ut, herr Bernsen.

Martin Bernsen

Å ha noen fullstendig rasjonelle – som av venstreekstreme anses for å være radikale – meninger er svært bekymringsfullt. Mye mer bekymringsfullt enn vold og terror. Det er bra Politiets Sikkerhetstjeneste gjør det de kan for å sikre rikets sikkerhet.

Selvfølgelig forvrenger løgnerpressen det som egentlig har blitt sagt. I en uttalelse (publisert på Counter Currents og sendt til norske medier) forklarer Greg Johnson hvordan hans ord har blitt feilrepresentert:

Filter Nyheter antyder at jeg fremmer voldsbruk som politisk virkemiddel. Realiteten er stikk motsatt. Jeg har alltid konsekvent fordømt vold og terrorisme. Faktisk vet jeg ikke om noen andre som så klart og entydig har uttalt seg imot høyreorientert terror som meg. På Scandza Forum i Sverige tidligere i år, så holdt jeg en hel tale der jeg tok for meg terrorens ondskap, og jeg har skrevet talløse artikler IMOT høyreekstrem terror. Jeg har aldri støttet Breiviks forbrytelser. Ryktesprederne klipper og limer sitater ut av kontekst, fra en artikkel der jeg på ingen måte forsvarte Breiviks forbrytelser – det var en tekst som drøftet Breiviks egne PÅSKUDD for forbrytelsen. Akkurat nå ser vi derfor på mulighetene for å ta rettslige skritt mot Filter Nyheter.

Jeg ønsker all mulig hell og lykke til enhver som ønsker å stoppe løgnene til Filter Nyheter. Et venstreekstremt nettsted hvis primære funksjon er å henge ut nasjonalister og å spre skitten propaganda burde oppleve å få kroken på døra så raskt som mulig.

Greg Johnsons advokat sier at politiet ikke hadde rett til å handle som de gjorde og varsler om at saken kommer til å få konsekvenser.

Johnsons norske forsvarer, advokat John Christian Elden, stiller seg undrende til utvisningen og opplyser at saken vil få et etterspill.

– Statsråden er klageinstans når det gjelder vedtak der det påberopes rikets sikkerhet opp mot ytringsfrihet, så her må vi få et politisk svar, sier Elden til NTB.

– Dessuten holdt PST ham over ett døgn ulovlig etter at han ville forlate Norge. Det vil bli fulgt opp, sier han.

Til og med Lars Gule, medlem av den ekstreme venstresiden og noen som faktisk har blitt arrestert for å planlegge terror, mener at politiet har tabbet seg ut i dette tilfelle.

Ekstremismeforsker [sic] Lars Gule har lite til overs for Johnson og hans tankesett, men er likevel svært kritisk til pågripelsen og utvisningen av den amerikanske høyreekstremisten.

– Dette var et alvorlig inngrep i forsamlings- og ytringsfriheten, sier Gule til NTB.

Selv en blind høne kan finne gullkorn.

– Det er nok mange antirasister og folk på venstresida som sier at dette er bra, men det er tankeløst. Dette er sensur, hvem vet hvem PST stanser neste gang, sier han.

Løgn ikke funnet.

Politiet har selv innrømmet at deres formål var å hindre Johnson i å ytre seg. De har sagt rett ut at de ville stoppe ham før han snakket og hindre ham i å «radikalisere» befolkningen og at dette var så alvorlig at det truet rikets sikkerhet.

PST planla å pågripe ham før han rakk å formidle sine holdninger på konferansen.

– Vi jobber forebyggende for å holde disse miljøene så små som mulig. Da er det viktig å stoppe radikalisatorer som kan påvirke folk og vippe dem over i en enda mer ekstrem retning. Vi har sett en bekymringsfull utvikling hos de høyreekstreme, sier Bernsen.

Det er dette som kalles forhåndssensur og som strider imot Norges grunnlov. Ikke at man kan forvente at aktivister i PST bryr seg om dette, men i denne saken kan de ha gått lenger enn de egentlig har autoritet til.

– Siden politiet først i går kveld fant ut at de ikke hadde lov til å nekte ham å reise hvor han ville i Europa, kom han ikke av gårde i går, skrev Greg Johnsons norske forsvarer, John Christian Elden, i en tekstmelding til NTB mandag morgen.

De 28 antifa-demonstrantene som ble arrestert må betale forelegg på til sammen flere hundretusen kroner. Tenk at det skulle bli så dyrt å dydsblotte.

Forelegg Scandza

Det innebærer mest sannsynlig personlig konkurs for flere av dem.

Vi må vel bare takke Politiets Sikkerhetstjeneste for at Greg Johnson nå ser ut til å være på vei ut av Norge med den enorme risiko for rikets sikkerhet som han representerer. Samtidig er det svært viktig at vi tar imot «norske» IS-krigere som har lyst til å komme tilbake hit. Det er dette Norge handler om. Dette er våre verdier.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s