Antifa føler seg urettferdig behandlet av politiet

Antifa vold
Stakkars Antifa. Tenk at de ikke får lov til å utøve vold i fred.

Det er neppe noen stor overraskelse at de degenererte dophuene og kriminelle i Antifa føler seg urettferdig behandlet av politiet. De har tross alt en forventning om at de skal kunne bruke vold til å stenge ned arrangementer hvor det foregår ytringer de ikke liker uten at noen skal hindre dem i det. Å hindre dem er selvfølgelig FASCISME ifølge dem selv. I Vårt Oslo, en venstreekstrem blekke som tilsynelatende støtter Antifas voldsbruk mot mennesker som vil ytre sine meninger, skriver Daniel Vernegg og Leif Stian Svendsen en sutrende artikkel om hvor urimelige politiet skal ha vært mot dem. Sannelig trist lesning.

Forrige helg demonstrerte og blokkerte antifascister den raseideologiske konferansen Scandza forum utenfor Nordre Aasen bo- og habiliteringssenter på Sinsen. Politiet endte opp med å gjennomføre brutale pågripelser av 28 antifascister, som ble siktet for ordensforstyrrelser og brudd på politiloven.

Tenk det. Du forstyrrer offentlig ro og orden og blir faktisk arrestert for det. For en skandale.

Samtlige av de pågrepne ble deretter tvunget til å tilbringe natten i isolasjon på glattcelle og ilagt bøter på enten 10.000 eller 14.000 kroner.

lol reaction

Noen ganger triumferer rettferdigheten og det gode mot kommunister og deres ødeleggende agenda.

Vi i Oslo mot rasisme anser politiets fremferd for å være både fullstendig urimelig og unødvendig brutal, og mener at den ikke kan forstås som noe annet enn et forsøk på å vanskeliggjøre fremtidige antifascistiske mobiliseringer.

At politiet vanskeliggjør kriminell atferd og kriminelle og voldelige anti-hvite organisasjoner skulle bare mangle. Men når PST hindrer en mann i å tale fordi de ikke liker hans meninger, er det noe ganske annet, selv om Antifa gjør alt de kan for å late som at de er ofrene i denne saken. Kommunistene skriker ut i smerte mens de hindrer deg i å ytre din mening.

Løgnerne i Vårt Oslo påstår at Antifa aldri prøvde å ta seg inn forbi sperringene selv om det står på Antifas Facebook-side at de gjorde nettopp det.

I tillegg til begrunnelsene i vedtakene vi mottok, må politiets egne uttalelser i media også kommenteres. Disse har vært alt fra at demonstrantene har fjernet sperringer, forsøkt å storme møtelokalet og til slutt: at pågripelsene ble foretatt på bakgrunn av en helhetsvurdering av situasjon på stedet.

Det eneste vi kan kjenne oss igjen er sistnevnte. Vi kan kjenne oss igjen at det mest sannsynlig kan foreligge en meget abstrakt helhetsvurdering, som ikke har noen konkrete forhold som grunnlag for behandlingen av oss.

Det er visst ikke så lett å holde styr på løgnene sine ser det ut til. Her er det relevante sitatet fra Facebook-siden til Antifa og under er skjermbilder av hele innlegget.

På ettermiddagen forlot politiet gjerdene de hadde satt opp, og da benyttet noen av oss muligheten til å gå rundt gjerdet, slik at vi igjen kunne stå utenfor hovedinngangen. Politiet kom løpende fra alle retninger, men vi holdt stand og ropte slagord for å forstyrre konferansen. Da vi så at vi ikke kom nærmere, bestemte vi oss for å gå opp igjen. Da gikk politiet til angrep.

Antifa facebook 1

Antifa facebook 2
Fra kommunistenes Facebook-side. Bevart i tilfelle de skulle slette innlegget.

Vi forventer selvfølgelig ikke ærlighet fra denne typen voldelige, venstreekstreme aktivister, men det er alltid morsomt når de kan tas i løgn på en så åpenbar og offentlig måte.

Vi har vanskelig for å forstå at motivasjonen for behandlingen av oss kan være noen annet enn å skremme personer fra å delta i demonstrasjoner.

Man kan jo håpe. Voldelige kriminelle har ingen plass i den offentlige meningsutvekslingen.

Etterspillet etter konferansen har vært svært interessant. En massiv mediedekning, inkludert i amerikanske medier, og faktisk enkelte skribenter og aviser som tar avstand fra PSTs forhåndssensur av Greg Johnson. Jeg har riktignok ikke lest Aftenpostens innlegg siden jeg ikke har tenkt å betale for å lese dem, men overskriften er i hvert fall lovende. At liberalister forsvarer ytringsfriheten inkludert for dem de er dypt uenige med er også positivt. Alt i alt har dette vært en gevinst for vår sak da PST i stor grad anses for å ha gått altfor langt og den jevne nasjonalist har fått høre mer om våre ideer og fått mer sympati for de som uttrykker ideene.

Det er likevel noe som er svært viktig å poengtere til slutt. Det er ikke bra at Antifa får adressen og får mulighet til å møte opp. Dette virker som et åpenbart poeng, men jeg har hørt enkelte si at det var positivt fordi denne gangen resulterte det i mye oppmerksomhet fra mediene for vår sak. Men det ene er at Antifas tilstedeværelse hadde så å si ingenting å gjøre med oppmerksomheten dette har fått fra mediene. Grunnen til at dette fikk mye oppmerksomhet var arrestasjonen av Greg Johnson. Og grunnen til at dette endte med å ta seg dårlig ut for våre motstandere er at Greg Johnson generelt sett er veldig lite ekstrem i måten han ordlegger seg på. At det å se på Breiviks argumenter for det han gjorde og være enige med noen av dem (som så vidt jeg vet er det lengste Greg Johnson har gått), skal kunne sidestilles med full støtte til terroristen og et ønske om mer vold, er helt absurd. Særlig når Greg Johnson har vært veldig tydelig på at han tar avstand fra enhver form for voldsbruk som politisk virkemiddel.

Det andre er at folk som har noe å tape vil skygge unna konferanser der det er en sjanse for at Antifa eller journalister som støtter dem kan ta bilde av deltakere og doxe dem. Det bør tas svært alvorlig når noen kommer på innsiden og flere konferanser bør ikke arrangeres før man vet hvem som lekker informasjonen. Hvis de menneskene som har noe å tape slutter å møte opp på slike arrangementer, vil bare taperne være igjen.

2 kommentarer

  1. Der burde slet ikke være mulighed for at de kan protestere over deres behandling for i en retfærdig verden får terrorister jo dødsstraf. Men det må blive i fremtidens retssale at passende domme udmåles.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s