Groypere tvinger Charlie Kirk til å flykte fra scenen

Charlie Kirk rar

Det er visst ikke lett å være Charlie Kirk. Den rare fyren med det komiske ansiktet trodde at han ved å chille hardt for de samme tingene som Jeb Bush kunne styre Trump-supportere i motsatt retning av det de selv er tjent med. Men det var noen som bestemte seg for at dette ikke kom til å skje. Nemlig groyperne.

Washington Post:

Donald Trump Jr. and Trump campaign senior adviser Kimberly Guilfoyle came prepared with snappy rejoinders for liberal protesters who might taunt them on Sunday at the University of California at Los Angeles, where they promoted Trump Jr.’s new book, “Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us.”

But when unruly heckling drowned out the couple’s answers, leading the pair to walk offstage, it wasn’t leftists who cut the event short. Instead, the rebukes came from a crowd of young people who rank among the most ardent and extreme supporters of President Trump.

Det stemmer.

Nick og groyperne

Nick «the knife» Fuentes og hans gjeng med groypere motsatte seg en ytterligere dildofisering av det republikanske partiet. Etter flere flotte angrep mot den skamløse sjarlatanen Charlie Kirk førte Nick sine styrker til FULLSTENDIG ARISK SEIER mot Turing Point USA da Kirk inntok scenen sammen med Donald Trump Jr. og hans frastøtende plastikkjæreste. Det var en fantastisk begivenhet som fylte meg med intense følelser av både stolthet og glede.

As first reported by the Guardian, a number of conservatives — some in Make America Great Again caps and pro-Trump attire — began to shout at the president’s son and political adviser 20 minutes into an event moderated by Turning Point USA founder Charlie Kirk, after learning a question-and-answer session had been canceled.

Ikke prøv å ta vekk Q&A fra en groyper. Det kommer han aldri til å tilgi. Hvis du prøver noe slikt, bør du være forberedt på å flykte scenen og løpe for livet. Og det var selvfølgelig nettopp det Charlie Kirk endte opp med å gjøre.

Charlie Kirk slått

Video from the event showed a chant that started out as “U-S-A! U-S-A!” turning quickly into angry cries of “Q-and-A! Q-and-A!” Minutes later, Trump Jr. and Guilfoyle stormed off the stage.

Arrangementet skulle egentlig vare i ca to timer, men ble avsluttet etter nærmere 30 minutter og de hadde altså «ikke tid» til spørsmål fra publikum. Eller så var det noe med at det kunne gi klipp til mediene som kunne brukes mot Trump (eller noe sånt). Dårlige unnskyldninger!

The chaotic scene contradicted Trump Jr.’s central thesis that liberals have grown so intolerant of dissenting voices, conservative politicians can no longer engage in civil discourse. It also exposed an increasingly hostile fissure between conservative student groups like Turning Point USA and a hard-right faction of young Trump devotees who have flocked to self-professed “American Nationalist” Nicholas Fuentes and his “America First” movement.

Turning Point USA er den verst tenkelige av alle konservative organisasjoner. De er verre enn venstresiden fordi de lurer folk med mange av de riktige holdningene til å fokusere på helt feil ting. Turning Point fortjener å ødelegges og det å se Charlie Kirk ydmykes så brutalt er så deilig at jeg et øyeblikk følte at jeg var tilbake i 2016. Bare la oss håpe at ikke Richard Spencer greier å finne en eller annen måte å ødelegge dette på. Det er tross alt det eneste han er flink til.

“Name a time when conservatives have disrupted even the furthest leftist on a college campus,” he said to the crowd. “It doesn’t happen that way. We’re willing to listen.”

A member of the audience interrupted with a shout: “Then open the Q&A!”

En rimelig forespørsel. Hvis du er så mye bedre enn venstresiden kan du vel ta spørsmål fra publikum. Det skal sies at Donald Trump jr. ikke vanligvis er blant de verste i denne sammenheng, men når han velger å assosiere seg selv med slasken Kirk, må han regne med å ende i (den metaforiske) skuddlinjen.

“See what I mean?” Trump Jr. answered. “And that is the problem. And the reason oftentimes it doesn’t make sense to do the Q&A is not because we’re not willing to talk about the questions, ’cause we do. No. It’s because people hijack it with nonsense looking to go for some sort of sound bite. You have people spreading nonsense, spreading hate, trying to take over the room.”

Og når han kommer med slike patetiske utsagn skyter han bare seg selv i foten. De som «sprer hat» er nøyaktig de samme som hjalp din far til seier. Det kan være lurt å huske på nå som gjenvalget nærmer seg.

Trump jr og Trump frosker groyper

The roar of the crowd shouting “Q&A!” grew louder, threatening to overpower Trump Jr. and Guilfoyle inside Moore Hall on UCLA’s campus.

Guilfoyle lost her composure. She shouted back at the young men, insulting their appearances and manners.

“No, it’s because you’re not making your parents proud by being rude and disruptive and discourteous,” she responded. “We are happy to answer a question. Respect the people around you so that they can hear.”

Kvinner. Ikke en eneste gang.

When the crowd continued to demand a chance to ask questions, Guilfoyle snapped: “Let me tell you something, I bet you engage and go on online dating because you’re impressing no one here to get a date in person.”

«Ha sex, incel. Ignorer alle problemene du ser i verden. Det eneste du trenger er å få deg noe.»

Hold kjeft, hore!

For weeks, Fuentes has been railing against Turning Point USA, which once invited him to speak at Iowa State University, and the more mainstream wing of the pro-Trump movement. On Nov. 4, he directed his fans to show up to Turning Point USA events and heckle speakers during question-and-answer segments. The 21-year-old’s fans have been harassing Kirk at several recent Turning Point USA events on college campuses.

En strålende innsats. God optikk og en humoristisk sans kan spre budskapet langt utover De Forente Stater og hele den vestlige verden. Nå vil det også nå boomer-presidenten slik at han kan få en påminnelse om hva han gikk til valg på.

Nick the knife

Det er heller ingen tvil om at det Nick representerer vil appelere mer til unge konservative enn Charlie Kirk og hans anale agenda. Vi lever i spennende tider, folkens. Morgendagen er vår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s