Jimmie Åkesson: Sverige er fullt

Jimmie SD

Sverigedemokraterna er ganske varierende når det gjelder retorikken de bruker og løsningene de foreslår for å fikse Sveriges enorme problemer med innvandring, men det hender de glimter til med noe som er bedre enn en halvløsning. Noen ganger kan de faktisk komme i nærheten av det man kan kalle en endelig løsning.

Fria Tider:

Det var en segerviss Jimmie Åkesson som talade på partiets landsdagar i Örebro.

Han konstaterade bland annat att Sverigedemokraterna numera är landets största parti.

– Låt oss ändå njuta av detta en stund. Ta in känslan. Sveriges största parti. Den såg Stefan Löfven inte komma, sade SD-ledaren.

Stefan Löfven er en av historiens største svikere, men man kan nesten la seg imponere over hvordan han har greid å klamre seg til makten.

Partiledaren lyfte också självsäkert fram den ursäkt som Moderaternas Ulf Kristersson tidigare i veckan riktade till de invandringskritiker som hans parti under åren hjälpt till att begabba och förstöra livet för.

– Den ursäkt som moderatledaren, om än lite halvhjärtat, nu levererat tycker jag att vi alla kan ta åt oss, alldeles oavsett om den var riktad enbart till utfrysta moderater eller till alla oss andra som år efter år tvingats ta skydd från den ena hatiska attacken efter den andra. Det satt långt inne, men har man haft så fel att man orsakat så många människor sådan skada då ska man be om ursäkt. Och det är bättre att erkänna och be om förlåtelse under galgen än inte alls, fortsatte han.

Flere trenger å be om unnskyldning, og for langt verre ting enn å ødelegge livet til innvandringskritikere. Men noe sier meg at disse unnskyldningene ikke kommer før siste øyeblikk, eller, som Åkesson så poetisk formulerer det, ved galgen.

Jimmie Åkesson klargjorde också att det inte är sverigedemokrater eller andra invandringskritiker som bär ansvaret för samhällsförfallet i Sverige. Men hans parti är ändå redo att ge lösningar på problemet.

Det går att bygga upp Sverige igen, är han övertygad om. Men då måste det till en återvandring och en helt annan invandringspolitik. Det är där grundproblemet ligger, menar han.

Det går absolutt an. Spørsmålet er om en slik repatriering vil finne sted før det er for sent å løse problemene demokratisk. I så fall vil en kollaps hvor man får borgerkrig-lignende tilstander være uunngåelig. Det går an å sende folk hjem så lenge det er en vilje for det, men mange nok må ville det før innvandringen har gjort det umulig for slike stemmer å vinne valget. I alle tilfeller er det svært bra at SD-lederen sier at dette er nødvendig for å bygge opp igjen Sverige.

– För att överhuvudtaget ha möjlighet att reparera all skada som redan är gjord är ett det en nödvändighet att asyl- och anhöriginvandringen kommer ner till ett absolut minimum. Enkelt uttryckt: Det måste vara fler som återvandrar än som invandrar. Vi måste sända ut signalen att Sverige är fullt och kommer så att vara under överskådlig tid. Det är en grundförutsättning. Lyckas vi inte med detta, kommer problemen bara att fortsätta växa, och konsekvenserna blir ännu värre.

Utvilsomt riktig. At situasjonen i dag er ille betyr ikke at den ikke kan bli mye verre. I den sammenheng er det fascinerende hvordan enkelte greier å fullstendig ignorere det som skjer rundt dem. Så lenge de har mulighet til å flytte til et etnisk svensk nabolag hvor de midlertidig kan slippe unna, greier de å late som at alt er greit selv om verden brenner rundt dem.

this-is-fine.jpg

Ting kommer definitivt til å skje i årene fremover, men det er fortsett ganske kjedelig å vente på det. Kan ikke ting få litt fart på seg snart?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s