Jeg håper Gunnar Stålsett dør i fengsel

gunnar stålsett

Det ville naturligvis ikke falle meg inn å ønske at noe ulovlig skulle gjøres mot landssvikeren Gunnar Stålsett, men jeg kan likevel håpe på at han blir sittende akkurat lenge nok i fengsel til å krepere, eller at han sklir på såpa og brekker et eller annet livsviktig. Ulykker skjer og ingen er udødelige.

NRK:

Den pensjonerte biskopen Gunnar Stålsett angrer ikke på at han ansatte en ureturnerbar asylsøker. – Det var et dilemma og jeg fulgte mine kristne verdier, sier Stålsett.

Er det en del av dine «kristne verdier» å gjøre Norge mindre kristent? Om det så var en kristen afrikaner eller araber, vil innvandringen Stålsett fremmer på sikt gjøre Norge enda mindre kristent fordi de fleste av innvandrerne er muslimer, ikke kristne. Og ofte er de svært fiendtlig innstilt til kristendommen. Hvordan gagner det din sak, gamle mann? Et tåpelig spørsmål, dessverre. Det er ingen saker som er viktige for Stålsett annet enn å fremstille seg selv som verdens mest tolerante menneske. Vet du ikke at slik skamløs forfengelighet er en synd, Stålsett?

Påtalemyndigheten vil be om ubetinget fengsel for biskop emeritus Gunnar Stålsett (84), som har innrømmet å ha hatt en ansatt uten arbeidstillatelse.

Det finnes ikke et høyt nok antall år som er nok til å straffe dette sviket mot Norges befolkning. Ikke bare begår han forbrytelser mot det norske folk ved å la fremmede som ikke skal være her få bli, han er i tillegg frekk nok til å være stolt av det han har gjort. Han fremstiller seg selv som en martyr og prøver å endre Norges lover slik at grensene våre er enda mer åpne for den tredje verden.

Stålsett fortalte til Vårt Land i august at han har gitt en ureturnerbar asylsøker, en person som har fått avslag på søknaden sin og dermed ikke har oppholdstillatelse eller lov til å jobbe, deltidsjobb som renholder i 14 år.

Et slikt brudd på utlendingsloven kan straffes med bøter og fengsel i inntil to år.

En latterlig lav straff, men absolutt ikke overraskende med tanke på tiden vi lever i. Likevel blir jeg fyllt av glede når jeg tenker på at denne satans tjener av en biskop kan se innsiden av et norsk fengsel.

Nå bekrefter politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen overfor TV 2 at etterforskningen, som gjelder fra 2008, er ferdig.

– Vi ber om 45 dagers ubetinget fengselsstraff, sett hen til den lange perioden han har benyttet ulovlig arbeidskraft, sier Meeg-Bentzen.

45 dager! Klyp meg i armen og dask meg i ansiktet. I 14 år har denne djevelen latt en kriminell snylter bli værende i landet vårt. Også skal han straffes med ubetydelige 45 dager i fengsel!

Jeg er glad jeg tok tre tabletter med blodtrykksmedisin i morges for nå var det like før jeg tok kvelden. Dette enorme sviket fra Stålsett toppes av våre helt hårreisende lover som muliggjør slike aktivisters motbydelige forbrytelser mot mitt vakre fedreland. Måtte de få en rettferdig dom når tiden er inne.

Stålsett har erkjent straffskyld, og saken vil gå som en tilståelsessak i tingretten. Det vil også gi strafferabatt.

– Jeg tar det til etterretning. Dette er for meg en samvittighetssak, jeg hadde ikke noe valg. En ikke-returnerbar flyktning må finne hjerterom i vårt land. Det er å ta på alvor vårt kristne og humanistiske verdigrunnlag, skriver Stålsett til NRK.

Forbrytelser som rettferdiggjøres på en slik måte blir enda verre enn vanlige forbrytelser. De fleste kriminelle vet i hvert fall at det de gjør er noe de ikke burde. Dette gjelder tydeligvis ikke for tidligere biskop Stålsett.

Stålsett var biskop i Oslo fra 1998 frem til han pensjonerte seg i 2005, og gjorde seg blant annet bemerket med sitt engasjement for homofiles rettigheter.

Dette blir jo bare verre og verre. Hvor finner den norske kirke slike mennesker hen? Det kulturelle forfallet kjenner åpenbart ingen grenser når dette er det som ender opp i de høyeste posisjonene.

Det vil vel overraske ingen at Arne Viste, mannen som har gjort det samme som Stålsett mange ganger, støtter biskopens dydsblotting.

Arne Viste ble veldig glad da han så at Stålsett setter etikken så høyt i denne saken. Viste ble i oktober dømt til ett års betinget fengsel i Oslo tingrett for å ha ansatt asylsøkere uten lovlig opphold i Norge.

Ikke minn meg på hvor lav straffen var. At så mange midlertidig slipper unna en rettferdig dom er i seg selv en forbrytelse.

Stortingsrepresentant Karin Andersen fra SV mener det ikke er bra å bruke politiressurser på noe som ikke åpenbart er utnytting av andre mennesker.

– Norge kan ikke fortsette å nekte folk som ikke kan sendes ut av landet å forsørge seg sjøl lovlig, sier hun.

«Norge kan ikke sende ut kriminelle innvandrere som kaster passet sitt slik at de skal kunne tvinge seg til opphold.»

karin andersen
Er noen overrasket over at Karin Andersen ser slik ut?

Så mange svikere og så mye rettferdig harme som brer seg gjennom det norske folk. Hva får man når blander disse to tingene sammen?

joker smile

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s