George Zimmerman saksøker foreldrene til Trayvon Martin

zimmerman-blood-horizontal

Mediene har fremstilt Trayvon Martin som det ultimate offeret for «hvit» rasisme etter at den helt uskyldige gutten ble skutt av George Zimmerman fordi han på en helt uskyldig måte slo ansiktet til Zimmerman ned i asfalten. Større tragedier har vel knapt nok skjedd i hele verdens historie. Men siden det finnes et snev av rettferdighet igjen i USA ble Zimmermann frifunnet og mediene har ikke sluttet å jamre over det siden. Nå har George «Zim-Zam» Zimmerman gitt dem enda litt mer å klage over.

Yahoo:

Former Florida volunteer community watchman George Zimmerman, whose 2012 killing of unarmed black teen Trayvon Martin drew attention across the United States, sued Martin’s family and lawyers on Wednesday, saying they used a fake witness against him.

trayvon martin

«Ubevæpnet tenåring». Når du bruker asfalten til å forsøke å mose hodet til en mann har det ikke så mye å si at du teknisk sett er «ubevæpnet». Den personen har da all mulig grunn til å frykte for sitt liv og rett til å forsvare seg.

Zimmermann beaten

Zimmerman is seeking at least $100 million in damages from Martin’s parents, state prosecutors and two women, who are accused in a Polk County, Florida, lawsuit of helping provide false statements to investigators and during the trial, according to court papers.

You can’t flim-flam the Zim-Zam! Kanskje kan Trayvons motbydelige foreldre holdes ansvarlig for all den urettmessige hetsen George Zimmerman har blitt utsatt for. Og det at de skal ha løyet og brukt falske vitner er for å være ærlig ikke det mest overraskende jeg har lest i mitt liv.

On Feb. 26, 2012, Zimmerman, who was then a neighborhood watch captain in a gated community in Sanford, Florida, fatally shot Martin after the teen’s trip to a convenience store to buy snacks. The incident helped spark the rise of the Black Lives Matter movement.

Her har du mediene i et nøtteskall. Det fremstilles som at Zimmerman basert på rent hat for hudfargen skjøt ned en stakkars uskyldig gutt mens han var på vei fra butikken etter å ha kjøpt godteri. De «glemmer» å ta med hva gutten gjorde som førte til at livet hans tok slutt omtrent 5 år før en crack-overdose eller etter å ha blitt skutt av en av sine homies på et eller annet gudsforlatt gatehjørne.

The lawsuit accuses Martin’s parents and the family’s attorney Benjamin Crump of orchestrating a campaign to force Brittany Diamond Eugene, 16, who was reportedly Martin’s girlfriend, to make a recorded statement that implicated Zimmerman as the aggressor in the altercation with Martin.

Dette har med stor sannsynlighet skjedd. Trayvon Martins foreldre har tjent mye på at deres sønn har blitt fremstilt som martyr og disse menneskene er ikke viden kjent for ærlighet. Heldigvis er de ikke så sofistikerte når de kommer med sine løgner.

Eugene was on the phone with Martin moments before the altercation with Zimmerman, the suit said.

The lawsuit also says that Eugene’s half-sister Rachel Jeantel pretended to be Eugene when she was interviewed by prosecutors and provided false statements to incriminate Zimmerman based on coaching from others in court during his trial.

Ja, vi husker alle Rachel Jeantel. Jeg kan knapt huske sist jeg lo så godt som første gang jeg så hennes vitnesbyrd i rettssaken.

Det er vanskelig å tro at hun ble «coachet», men selv profesjonelle kan bare gjøre så mye for å øke noens troverdighet. Det forutsetter et minimum av intelligens å slippe unna med løgner i en rettsal. Og kanskje kan løgnerne i denne saken omsider bli holdt ansvarlig for det de har sagt.

Jeg ønsker George Zimmerman all mulig lykke i hans søken etter rettferdighet.

Zim Zam

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s