Polyamorøse er degenererte misfostre volum 2

trump_disgust-690x460

Det er mye man blir tvunget til å se på i vårt tolerante, liberale demokrati, men det er vel få ting som kan gjøre deg så sikker på at vi er på ville veier som polyamoriens motbydelige representanter. Her har vi en samling mennesker som hadde vært de første til å stryke med hvis det var selv det minste evolusjonære utvalg i deres omgivelser. Deres åsyn i seg selv er en forbrytelse mot menneskeheten, naturen og ikke minst alle uskyldige barn som utsettes for disse misfostrenes skamløse tilstedeværelse. Det er noe alvorlig galt med verden når slike mennesker får muligheten til å reprodusere seg.

New York Post:

A polyamorous woman in Florida with four partners is pregnant, and says despite sharing her bed with her many lovers, she’s certain of who the father is.

Tory Ojeda, 20, lives with three of her four partners in their Jacksonville, Fla., home. Marc, Travis, Ethan and Christopher take turns spending time with Ojeda, “swapping in and out” of her bed each night, she tells Barcroft Media.

polyamorous-pregnancy-13-1

Gud, vær nådig. Mennesker har gått så langt vekk fra den smale sti at kanskje man bare skal håpe på en katastrofe slik at den naturlige orden kan gjenoppstå fra asken av den gamle verden. Noen trenger så desperat sin straff at man kan lure på hvorfor det tar så lang tid for vanlige folk å våkne opp til hva som skjer rundt dem. Men løgnene sitter dypt og da må vi være vitne til at menneskeheten på mange måter når sitt laveste bunnivå på lenge. Kanskje noensinne. Steinaldermennesker hadde mye mer verdighet enn det vi kan observere i bildet over.

The household’s love story began three years ago when Ojeda met Marc, 18, in high school. Two months later, she opened things up with Travis, 23 — to whom she is now engaged. Later, she brought Ethan, 22, and Christopher, 22, into the fold.

And despite her plans to get married to Travis, Ojeda said he’s not the father of her baby girl, due in February.

“Chris is the biological father,” she says. “We just know that because of timing and when the approximate conception date was. Based off of the approximate conception day, we had been on vacation. So it was only us.”

Så tre av dem vet at de ikke er faren, men blir likevel værende. Man kunne tenke at en slik frastøtende ordning kunne gi rom for tvil om hvem som er barnets opphav og dermed at hver enkelt kunne innbille seg at han var det. Men her vet alle, og de har likevel ingen problemer med det. Det bekrefter i hvert fall at de tre ikke fortjener å få genene videreført til neste generasjon. Bare synd at fjerdemann får det.

“We’re all raising the baby together — so everyone’s Dad,” Ojeda says. “We’re all very, very excited to be raising a baby together.”

Skyt meg.

It won’t be without its complications, though. The group says they’ve dealt with bouts of jealousy over the years. It was especially hard for Marc and Travis to accept newcomers Ethan and Christopher at first. But Ethan says they talked it out and are all on good terms now.

Kanskje dere skulle hørt på hva naturen forsøkte å fortelle dere og kommet dere ut mens dere fortsatt hadde et snev av verdighet igjen. Det er ille nok at de gjør dette i utgangspunktet, men at de syns det er uproblematisk å vise hele situasjonen til mediene og gjøre det mulig for hele verden å le av dem er ikke annet enn utrolig. Men de ser tydeligvis ikke noe problem med det de gjør.

And there’s the matter of sharing: Ojeda says it gets pretty exhausting having to please four different men under the same roof. She’s actually encouraged her boyfriends to pursue other love interests.

Som om noen av dem har alternativer. Da ville de ikke ha vært i denne situasjonen til å begynne med.

When the baby comes, having multiple parents in the house might be a benefit, says Christopher, who’s looking forward to sharing the responsibilities of fatherhood with the three other men in his relationship.

“There is a lot of support between all of us dads and it’s something we can tag team,” he says. “We always joke about the idea of getting [stuck] in an endless loop of ‘Go ask your dad.’ ”

Their daughter will surely appreciate the humor.

Jeg tror heller at datteren kan se frem til et helt liv med terapi. Den eneste jeg føler med i denne situasjonen er det stakkars barnet som utsettes for så groteske oppvekstvillkår. Hvor er barnevernet når man trenger dem?

The rest of the group’s family is coming around to their unconventional setup, they say.

“At the very beginning, I know my mother and father were hesitant about it,” Christopher says. “Her main concern was that she didn’t like the idea of me having a partner who was not fulfilled with me alone.”

Hør på moren din, Chris!

Ojeda and her boyfriends hope society will one day come around to their type of relationship — already, couples and “throuples” say opening up their marriage has only made it stronger. One throuple with two kids from California recently told The Post they’ve come to realize monogamy isn’t all it’s cracked up to be — and they say others are starting to realize this, too.

Gi meg styrke. Dette er fremtiden hvis ting fortsetter i samme retning. Men som man ser av deltakerne i dette eksperimentet, er det bare en helt bestemt type mennesker som kan leve slik. Folk med fungerende avsky-reflekser kommer ikke til å synes at dette er en akseptabel levemåte og før eller siden må man tilbake til den naturlige orden. Degenererte misfostre kan ikke sette standarden for hvordan resten av menneskeheten skal oppføre seg.

Å dokumentere vestlig forfall er ikke en behagelig jobb, la meg bare få sagt det. Det er tilsynelatende ingen grenser for hvor lavt enkelte er villige til å synke for å ha noe annet å ligge med enn sofasprekken. Måtte den velfortjente straff bli både hard og ubehagelig for alle involverte.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s