Ari Behn takker for seg

Ari Behn
Ari Behn fikk nok av denne råtne verdenen

Det norske kongehus er for tiden en sørgelig affære. Ikke at dette har pågått bare de siste årene. Kronprinsesse Mette-Marit hadde en såkalt «utsvevende fortid» som skal ha inkludert bruk av narkotika og Gud vet hva annet. Kongen er en cuck som sier at hvem som helst kan være nordmann. Og Ari Behn er – eller rettere sagt, var – en klovn som gjorde det han kunne for å sette både seg selv og sitt land i forlegenhet.

Men i det siste har det virkelig toppet seg. Prinsesse Märtha Louise har invitert en afroamerikansk heksedoktor inn i kongehuset. Mangfoldige generasjoner med forfedre snur seg i sine graver og Norge fylles med skam over å ha en prinsesse som (riktignok i overgangsalderen) har begynt å brenne kull.

I den sammenheng er det kanskje ikke så rart at Ari Behn bestemte seg for at nok var nok og at døden var et svært så fristende alternativ. RIP in pepperoni, Ari.

NRK:

Forfatter, kunstner og tidligere prinsessegemal Ari Behn er død, 47 år gammel. Han tok sitt eget liv, opplyser familien.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi, de aller nærmeste pårørende til Ari Behn, i dag må meddele at han har tatt sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden fremover, sier manager Geir Håkonsund på vegne av familien.

Jeg må være så ærlig å si at jeg aldri har likt Ari Behn. Kanskje er dette feil dag å si det på, men fyren har alltid slått meg som en pretensiøs liksom-intellektuell og en selvsentrert tosk. Men dette er tragisk spesielt for hans unge døtre som må vokse opp uten sin far. Når det gjelder en stor andel av de andre involverte her, har jeg ikke all verden med sympati til overs.

Jeg har ingen grunn til å tro at Ari Behn var et over gjennomsnittet godt menneske. Men hvis han valgte å avslutte livet fordi han så hvem som hadde erstattet ham i kongehuset, kan jeg i hvert fall sympatisere med det. Du var å foretrekke fremfor sjaman Durek. Det skal du ha, Ari Behn.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s