Magnus Carlsen viser hvorfor nordmenn burde styre verden

Magnus Carlsen

Nordmenn er et overlegent folkeslag. Det kan sies så enkelt som det. Vi demonstrerer det gang på gang i skisporet og generelt i vinteridretter. Til og med i løping viser vi at vi kan vinne til tross for at vi går rundt med ski på beina minst halvparten av året. Og det er heller ikke bare innenfor det fysiske at vi viser vår iboende fortreffelighet. Også når det gjelder intellektuelle disipliner som sjakk har vi en mann som fullstendig dominerer verdenseliten. Selvfølgelig har vi det.

For noen dager siden tok Magnus Carlsen verdensmestertittelen i hurtigsjakk og i dag gjorde han det samme i lynsjakk. Knel for herrefolket, verden. Det er bare å innrømme at vi er best. Ikke engang den japanske amerikaneren Hikaru Nakamura kunne stoppe toget fra Lommedalen. Noen ville kanskje igjen hevde at vi burde feire med ydmykhet (kommer ikke til å skje!) eller at dette er uviktig fordi det er innen «obskure» sporter, men nei, absolutt ikke. Dette er høyst relevant og det viser hvorfor nordmenn burde settes til å styre hele verden. Med norsk overherredømme ville alt gå så mye bedre. Noen er ment for å adlyde (svensker, for eksempel) og andre er skapt for å herske. Nordmenn tilhører naturligvis sistnevnte gruppe. Vi er skjebnebestemt til å dominere jordkloden og etter hvert hele universet i et fremtidig norsk intergalaktisk romimperium.

En dag kommer det til å skje.

Olav den Hellige 2

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s