Dronning Sonja og kronprins Haakon er (også) en skam for Norge

Dronning Sonja innvandring

Ikke bare er Märtha Louise en motbydelig kullbrenner som med stor sannsynlighet drev sin eksmann Ari Behn til selvmord. Nye hendelser viser at omtrent hele kongefamilien består av skamløse landssvikere. Dronning Sonja og Kronprins Haakon sa for noen dager siden at nordmenn bør være sjenerøse i måten vi håndterer den evigvarende bølgen med innvandring som skylder over vårt elskede fedreland.

NRK:

Dronning Sonja og kronprins Haakon er begge glødende engasjert i innvandringsdebatten. De mener alle bør tenke gjennom hvordan vi håndterer integreringen.

– Vi må være sjenerøse overfor de som kommer til Norge og ikke kjenner kulturen vår, sier dronning Sonja til NRK i forbindelse med programmet Året med kongefamilien 2019.

Er det ikke fantastisk når de som får store mengder penger for å være nasjonale symboler ikke engang kan vise respekt for det landet og det folket de er ment å representere? Dronning Sonja og resten av kongefamilien lever i luksus på skattebetalernes regning og har frekkhet nok til å belære hardtarbeidende nordmenn når det gjelder innvandringspolitikk. Hun har aldri kjent de negative effektene av det som skjer, men selv det å se en slik endring finne sted burde være nok til å motsette seg den. Dronning Sonja burde legge merke til denne ekstreme forvandlingen Norge utsettes for og si noe imot det. Men nei, hun vil heller godhetsposere og selge ut folk og fedreland for litt god dekning i mediene. Du er en skam for Norge, Sonja.

Kronprins Haakon mener vi må tenke nøye gjennom hvordan vi debatterer, når det handler om ting vi er uenige om. Dronningen og kronprinsen møter NRK til en prat om noe de har felles engasjement for – innvandrere og hvordan mennesker med en annen bakgrunn skal finne seg til rette i Norge.

De skal ikke finne seg til rette, de skal UT!

Vår eksistens som folk er truet og vi har fått en slik gjeng som kongefamilie. Mens kong Harald (som selv er en cuck) er innlagt på sykehuset er denne klovnen av en kronprins altså regent. Det er til å gråte av.

Kronprinsen og dronningen rusler en tur i hagen på kronprinsparets eiendom Skaugum i Asker. De minnes tiden da kronprinsen var barn her. Nå er den samme hagen fristed for hans egne barn.

Ikke en eneste kriminell innvandrer får muligheten til å skade hans barn. Det kan heller vanlige nordmenn få lov til å oppleve.

Samme hage. Men et forandret samfunn. Blant annet har innvandrerandelen i det norske samfunnet økt betydelig siden kronprinsens barndom på 70-tallet.

Det kan man trygt si. Hvis innvandringen fortsetter i samme tempo, vil nordmenn være en minoritet i Norge innen noen få tiår. Det er visst ikke så nøye for kronprinsen. Han kommer til å ha sine inngjerdede eiendommer uansett.

– Vi må forsøke å være så sjenerøse og rause vi kan overfor alle de som kommer til vårt land, som ikke kjenner vår kultur. Det tror jeg er veldig viktig, sier dronningen.

Vi har allerede vært ALTFOR sjenerøse. Vi har kastet bort så mange milliarder på fremmede som ikke hører hjemme her, at man kan bare forestille seg hvor fantastisk dette landet hadde vært uten denne forferdelige sløsingen med fellesskapets midler. Det er en forbrytelse mot hele det norske folk.

Hun får støtte av tronarvingen:

– Jeg tenker det er viktig at vi finner gode måter å være sammen på. Og at det kanskje ikke er et mål at vi skal bli absolutt helt like. At vi har et mangfoldig samfunn.

Man kan bli forkjemper for en norsk republikk av å lese dette sludderet som kronprinsen lirer av seg. Tror du det er dette nordmenn vil ha, Haakon? Tror du at vi vil ha en demografisk oversvømmelse fra den tredje verden slik at hele landet forandres til noe helt ugjenkjennelig? Det finnes noen som tror de vil ha det, men det er fordi de ikke vet bedre. Når de ser i praksis hva dette innebærer, vil de ønske at grensene stenges så fort det lar seg gjøre. Hvis det da ikke allerede er for sent for dem.

I august besøkte kronprinsen moskeen i Bærum som ble utsatt for terrorforsøk. Da fikk han oppleve dette mangfoldet. En kvinne ville ikke ta imot kronprinsens utstrakte hånd, fordi det for henne var feil å håndhilse på en mann.

Kronprins Haakon avdramatiserer situasjonen:

– Hovedmålet mitt med å dra dit var jo at jeg skulle signalisere at vi i Norge står sammen mot terror. Og jeg opplevde også at de i moskeen og miljøet også var veldig opptatt av å ikke skape splid, men å bygge bro. Jeg opplevde det som et respektfullt møte fra begge sider.

Jeg blåser i om en eller annen muslimsk kvinne ikke vil hilse på en mann. Problemet er at hun er her og er frekk nok til å tro at vi skal rette oss etter henne. Det er bare to ord slike som henne trenger å høre: NEI. UT.

Dronningen og kronprinsen drikker te mens de sitter i hjørnesalongen på Skaugum og forteller om hvor mye positivt de får se når de reiser rundt i Norge.

Aner jeg et hint av satire fra NRK her? Påpeker de på en subtil måte hvor ute av kontakt med resten av befolkningen denne privilegerte familien er? Det er nok for mye å håpe på, men kanskje er ikke alle som jobber for NRK inkompetente eller uærlige.

Men også de vet at kommentarfelt og tv-debatter kan nå litt for høye temperaturer når innvandring og integrering er tema. Den type politiske diskusjoner deltar som kjent aldri kongelige i.

Javel? Hva er det de gjør akkurat her? Er ikke dette en måte å delta i debatten på? Prøver den som skriver dette virkelig å antyde at bare fordi kronprins Haakon ikke sitter i kommentarfeltene på internett og troller hardt at han dermed ikke tar del i denne «hete» debatten? Skamløsheten er så enorm at man kan lure på om man leser riktig.

– Hva er det viktigste vi kan gjøre for at integreringsdebatten ikke alltid skal ende med å bli så hatefull og hard?

– Vise gode eksempler på det som går bra! Ikke alltid trekke frem det som ikke fungerer, men det som bygger landet vårt sammen. Det tror jeg er det beste våpenet, sier dronningen.

Ja, det er vel viktig å fremheve det positive når det er så lite av det. Krydret mat er definitivt verdt mer kriminalitet, en velferdsstat som ikke kommer til å være bærekraftig og ikke minst utsiktene til å bli en forhatt minoritet i det landet våre forfedre bygde til oss. Mange takk skal du ha, dronning Sonja.

Hva skulle vi gjort uten deg.

3 kommentarer

  1. Det er beskæmmende og modbydeligt at disse uslinge stikker det norske folk i ryggen, midt i den værste krise i landets historie. Hvad stiller man op med højforræderiske kongelige??

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s