Ekkel gammel heks vil ha DNA-prøve fra Trump

E Jean Carroll 2
Prøver du å være morsom, E.?

Det er en fascinerende sammenheng mellom hvor lite attraktiv en kvinne er og hvor sannsynlig det er at hun kommer med falske anklager. Christine Blasey Ford ser ut som den jenta som alltid har lengtet etter å befinne seg i Chads varme omfavnelse, men som ble avvist og istedet måtte ta til takke med å forsøke ødelegge ham med falske anklager mange år senere. Det samme kan sies om E. Jean Carroll (bildet over).

Resett:

Advokaten til en kvinne som hevder å ha blitt voldtatt av Donald Trump på 1990-tallet, krever at presidenten avgir DNA-prøve.

Elle-spaltisten E. Jean Carroll hevder at hun ble voldtatt av Donald Trump i et prøverom i en butikk for eksklusive kvinneklær på Manhattan på midten av 1990-tallet.

følge Carroll kom hun ved en tilfeldighet i snakk med Trump i butikkens undertøysavdeling, der han angivelig skulle kjøpe en gave til en kvinnelig bekjent.

Trump skal ha fulgt etter henne inn i et av prøverommene, der han ifølge Carroll trakk opp kjolen hennes, rev ned tightsen hun hadde under og voldtok henne.

Tingsomikkeharskjedd.txt

De fleste er klar over at en mann i Trumps posisjon ikke trenger (eller trengte på 90-tallet) å ta til takke med kvinner som E. Jean Carroll. At han i tillegg skal ha gjort det på en så åpenlys måte i et prøverom i en butikk er så komisk at man kan begynne å lure på hvor mye fanfiction Carroll har lest. Det fremstår mest som en fantasi hun har som hun har projisert over på den forhatte presidenten. Hun vet også at hun kommer til å bli hyllet som en heltinne for slike falske anklager og har således lite å tape på å komme med dem.

Carroll har tidligere fortalt om den angivelige voldtekten i et intervju, og hun kommer i neste måned også med en bok.

– Donna Karan-kjolen jeg hadde på meg henger fortsatt på baksiden av garderobedøren min, og den har ikke vært brukt eller vasket siden den kvelden, fortalte hun i intervjuet i juni.

Feminister i USA svelger selvfølgelig dette rått. I sin iver etter å «tro alle kvinner» uansett hvor sinnsyke deres historier er er de villig til å fremme alle anklager som potensielt kan skade noen som Trump eller andre hvite, heterofile menn (selv om en stor andel av de som har blitt felt av #MeToo ikke har vært hvite, men heller fremstår som hvite når det passer dem).

Trump nektet for noensinne å ha møtt Carroll, som han anklager for å lyve.

– For det første er hun ikke min type, for det andre skjedde det ikke, sa han i et intervju med The Hill.

Jeg tas tilbake til 2016 når jeg hører slike sitater. «Jeg ville aldri ha voldtatt henne. Bare se på dette kvinnemennesket!»

Og hvem kan være uenige?

Carroll svarte med å saksøke ham for ærekrenkelser, og advokaten hennes Roberta Kaplan krever nå at presidenten avgir en DNA-prøve for å sammenligne den med DNA-spor funnet på kjolen.

Roberta Kaplan perosnal life

Hver eneste gang.

Og når det viser seg at hun har løyet, hva skjer da? Vi kommer til å høre en masse unnskyldninger om at hun «tok jo bare feil» eller lignende sludder. Falske anklager er ment som en straff i seg selv. Vanligvis er de svært vanskelige å motbevise og blir derfor hengende over personen som blir utsatt for dem. Det hadde vært gøy om Carroll fikk sin straff, men dessverre er det god sjanse for at denne skjøgen slipper unna med sine skamløse forbrytelser.

E Jean Carroll 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s