Rasister «zoom-bomber» videokonferanse med n-ordet

Tiara Moore 2

Det er ikke bare coronaviruset som sprer seg med foruligende fart gjennom verden. Det samme gjelder hatet for hudfargen til andre mennesker som begynner å ligne på et virus i måten det rammer intetanende minoriteter. Hvite mennesker verden over syns tydeligvis det er morsomt når fargede lider. Når skal dette grusomme hatet stoppe?

The Grio:

One disturbing trend of the coronavirus calamity is that white nationalists have begun infiltrating Zoom video conferences and spewing racial slurs at Black people.

Dødstallene for koronaviruset er i skrivende stund rundt 66 000 på verdensbasis. Men å si slemme ting til basketball-amerikanere er faktisk mye verre. Bare hør på denne grufulle gjenfortellingen av hva som skjedde med Tiara Moore (avbildet øverst).

Tiara Moore, the founder of WOC, experienced it firsthand. WOC is a virtual place where professional women of color meet, network and support one another. It was a safe haven until Monday.

Stakkars Tiara og hennes WOC! Rasisme er et monster som i mørke tider får komme frem i enda større grad. Nedgang i økonomien gjør folk mindre snille mot overvektige, brune kvinner med problembriller. Derfor er det viktig at alle vestlige land bruker atskillige milliarder på å bekjempe denne virus-lignende spredningen slik at zoom-konferanser ikke terroriseres med n-bomber fra internettrasister.

When Moore logged in, she said she waited for others to join her when she heard a girl say ‘I saw this on Twitter.’

Moore told Buzzfeed News she responded by saying “‘Oh, hey girl!’” and then the girl said, “‘Yeah, but you should be careful because you can get hacked.’” After that, Moore said her virtual space filled with dozens of people – many of whom yelled racist slurs at her, repeatedly calling her the n-word.

Ikke engang på det åpne internett er folks følelser trygge for fremmedes hensynsløse angrep mot dem. Kanskje rasehateren Bill Mitchell var blant dem som utførte disse verbale angrepene mot stakkars Tiara? Vi kan bare spekulere. Men Mitchell er kjent for slike utbrudd på internett fra tidligere.

Bill Mitchell - wife nigger

Bill mitchell nigger killer

Jeg sier ikke at Bill Mitchell er ansvarlig for dette, men er det en ting jeg vet så er det at denne mannen må stoppes før han sprer sitt frådende hat til alle verdens hjørner. Mitchell er livsfarlig.

On Monday, the FBI offered guidance on how to keep online meeting sites secure. The agency’s Boston office is investigating two incidents, one of which occurred during a school session when a man appeared, took off his shirt and showed his swastika tattoos.

Det var på tide at FBI ble involvert, men har de stoppet villmannen Bill Mitchell? Nei, han får holde på videre uten den minste form for konsekvenser. Swastika-tatoveringer er ingenting i forhold til det Mitchell kunne finne på å gjøre. Ta dere sammen, FBI!

Moore ended up canceling the session and the one after that.

“I felt personally attacked. I was super emotional. It’s so heartbreaking and, for me to be promoting this virtual safe space and to be attacked, it’s so devastating,” Moore said.

Jeg føler med deg, min ekstremt overvektige venn. Vi trenger alle trygge rom også i den virutelle verden hvor vi kan fortelle våre medsøstre og medbrødre om hvor grusomt vi undertrykkes. Hvor vi kan si at vi er vakre uansett hvor mye badevekten prøver å motsi oss. Tiara Moore er en modig, sterk og uavhengig kvinne. Hun er en ekte afrikansk dronning og du må bare håndtere det, din kvinnehatende, heteronormative, feitfobiske rasist!

«Jeg er vakker og ingen mann kan fortelle meg det.» Tiara Moore

Bonus: Kommentarfeltet på artikkelen gir oss sin typiske visdom.

the grio kommentar

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s