Programleder putter isbit i musa på direkten

Annika NRK
Dette er hva «frigjøring» av kvinner fører til.

Det kan være fristende å la være å snakke om enkelte av de tingene som skjer i vårt en gang så vakre fedreland, men det beste argumentet for endring er å påpeke nåtidens sinnssykdom. Jeg ønsker selvfølgelig ikke å dvele for mye ved det ekle og det frastøtende, men noen av disse tingene må kritiseres. Særlig siden det er så få andre som gjør det.

Dagbladet:

Under NRKs nett-TV-sending «Alltid sammen» i dag puttet en av programlederne en isbit i vaginaen på direkten.

Dette kunne vært inskripsjonen på nasjonen Norges gravsten. Men heldigvis kan Weimar-tilstander erstattes av noe bedre på et eller annet tidspunkt. Pendelen må svinge tilbake.

– Jeg har isbit i fitta nå, sier programleder Annika, stående bak et bord, foran medprogramlederne Mathias og Martha.

Den moderne kvinne, mine herrer. En mer frastøtende skapning skal man lete lenge etter.

«Alltid sammen» er en sending som under coronakrisen til enhver tid ligger på NRK.no’s startside. Tanken bak er at «vi alle skal få litt selskap gjennom døgnet», opplyser statskanalen selv.

NRK burde stilles for retten for forbrytelser mot det norske folk. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har litt av hvert å svare for. Men vi burde ikke være veldig overrasket over NRKs skamløshet. Eriksen er tross alt medlem av Sosialistisk Venstreparti.

Innslaget med isbit-stuntet ble sendt ca. klokka 15.45, i et program i regi av NRKs YouTube-program «4etg», som henvender seg til et ungt publikum og fokuserer på gaming.

I chatten som ledsager sendingen, reagerer flere på innslaget. «Fy faen, NRK, dette er lavmål», skriver en seer, mens en annen konstaterer at «Det er her skattepengene våre går, ja, veldig fint!».

Ja, takk nok en gang til Fremskrittspartiet som var med på å gjøre det slik at skattepenger istedenfor lisenspenger går til å betale for propagandaen til NRK. Å bli tvunget til å ta regningen for noe slikt er en forbrytelse av groveste karakter.

Stuntet oppsto på det sosiale mediet TikTok, som «Ice Cube Challenge» – hvor brukere filmer seg selv mens de putter isbiter inn i en fritt valgt kroppsdel; det overveiende flertallet synes å være kvinner som nettopp putter isbiter i vagina.

absolutely_disgusting4- stannis

Naturligvis. Kvinner gjør hva som helst for å tiltrekke seg oppmerksomhet, særlig hvis det dreier seg om noe seksuelt. Dette kan kun endres ved hjelp av det sterke virkemiddelet skam. Disse tøytene må skjønne hvor avskyelige de er og der må en dugnad fra den norske befolkningen til. Tøyteskamming (ikke den beste oversettelsen må jeg innrømme) må bli mye mer vanlig. I et sunt samfunn er det visse normer som gjelder og som håndheves strengt. De normene bør definitivt inkludere at man ikke lar kvinner putte en isbit i musa i et direktesendt program.

NRKs fungerende redaktør for underholdning, Christina Rezk Resar, opplyser at «4etg» er rettet mot 17-åringer. Hun bekrefter at «innslaget tok for seg «Ice Cube Challenge».

– Vi har tidligere testet flere slike absurde utfordringer. Det var ikke noe eksplisitt i innholdet, men noe av språkbruken er nok ikke for alle aldersgrupper, så det tar vi selvkritikk på, skriver hun i en e-post til Dagbladet.

Det er ikke spesielt overraskende at Christina Rezk Resar ikke ser problemet, men det burde være det. Det burde ikke være et behov for å forklare hvorfor noe så motbydelig ikke skal vises til befolkningen på skattebetalernes regning. Jeg kunne lagt til at særlig når det vises for unge, men det gjelder uansett hvem som måtte ende opp med å se noe slikt. Det norske kulturlivet er infisert av noe langt dødeligere enn koronaviruset.

– Vil innslaget få noen konsekvenser, i så fall hvilke?

– Det har bare kommet inn én klage på dagens sending.

Folk flest tar seg ikke bryet med å sende inn klager til NRK, men det betyr ikke at alle synes dette er definisjonen av høykultur. Sannsynligvis er det heller et bevis på folks ekstremt lave forventninger til statskanalen og en viten om at ingenting kommer til å endre seg ved å henvende seg til dem direkte. Større endringer må til før NRK blir en TV-kanal det er verdt å bruke tid på.

[Fjernet for å spare våre leseres matlyst] og at å putte inn en isbit i ytterste konsekvens kan gjøre kvinner mer mottakelige for infeksjoner.

Man kan jo håpe. Men hvis jeg skal gjette vil jeg si at en kvinne som putter isbiter i sin vagina sannsynligvis allerede har en infeksjon eller to der nede fra før. Kanskje kan Covid-19 føre til noen komplikasjoner her. *krysser fingrene*

«4etg» ble i fjor nominert til Humorprisen, i klassen «Årets morsomste på nett».

Som Norge har tapt seg. Det kommer til å ta tid å bygge opp igjen norsk kulturliv når dette er hva det har blitt redusert til. Å forgifte den norske folkesjel på denne måten bør straffes hardt og rettferdig. Det er jo egentlig to sider av samme sak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s