Homofile foreldre blir «mobbet» av sine egne barn!

Til tross for alt det deprimerende som skjer i verden finnes det håp for fremtiden. Særlig blant zoomere (altså generasjon Z) ser det ut til å være en høy andel som avviser globohomo-budskapet og heller fremmer mer tradisjonelle verdier. Noen tar gjerne denne kampen hjemme hos sine egne foreldre.

Buzzfeed:

LGBT parents are suffering homophobic and transphobic abuse from their own children during the lockdown, a charity has revealed — while young LGBT people are being thrown out onto the street by parents who discover their child’s sexuality or gender identity.

Buzzfeed skriver dette omtrent som om det var et tegn på verdens ende, men bedre nyheter har jeg ikke hørt på lenge. Barn av homofile «foreldre» finner sine fedre eller mødre så frastøtende at de under karantenen ikke orker å holde tilbake sin forakt. Selv hjernevasking fra medier og det å bli oppdratt av avvikere har ikke vært nok til å fjerne deres naturlige avsky. Det er svært oppmuntrende.

Teenagers who have never said such things before are now “lashing out” with hateful and abusive comments, Rachel Ellis from the LGBT Foundation told BuzzFeed News. “They’re trapped in the house, cooped up, and haven’t got anyone to let their frustrations out on except their parents,” she said.

Det er grenser for hvor lenge man kan late som at denne «livsstilen» er akseptabel. På et eller annet tidspunkt vil mangelen på normalitet bli overveldende og da kan man ikke gjøre annet enn å rope ut skjellsord.

Some parents, who have already experienced significant prejudice outside the home, are now blaming themselves for what is happening within it — unable to comprehend why. Despite years of casework, Ellis had never encountered this phenomenon before the lockdown. But, she said, “it’s something I’m seeing more and more in the past month”.

And that is just the start.

Ja, det får vi da virkelig håpe. Å tvinge barn til å vokse opp i slike omgivelser er barnemishandling og bør være nok til at barnevernet kommer på døra og henter de stakkars små. Vi er dessverre ikke der nå, men kanskje kan karantenen få mange til å våkne slik at de forstår hvor nedverdigende det er for en tenåring å bo sammen med to menn, to kvinner eller Gud vet hva annen slags kombinasjon.

But it is not only the young. Middle-aged LGBT people are being forced through domestic abuse — triggered during lockdown — to go back to their parents’, decades after leaving the area due to anti-LGBT hostility.

SJ Wyatt, a non-binary 54-year-old felt forced out of their London housing co-op by a fellow resident. “She said, ‘If you don’t kill yourself, I’ll do it for you,’” Wyatt told BuzzFeed News.

buzzfeed SJ Wyatt
SJ Wyatt

Toleranse for misfostre av typen over er en luksusvare. Når tidene blir vanskeligere, har folk mindre evne til å late som at det er greit å være «ikke-binær» og å se ut som en forbrytelse mot menneskeheten.

Artikkelen forteller videre om denne SJ Wyatt:

SJ Wyatt — who is bisexual, nonbinary and uses they/their/them pronouns —

For en fantastisk kombinasjon.

had to move back with their elderly father, nearly a hundred miles away, because of the abuse they suffered from a woman in their housing co-op in London.

Stakkars faren. Se for deg at du endelig har fått din «ikke-binære, biseksuelle» transe-datter/sønn ut av huset, men så tvinger karantenen misfosteret tilbake inn i livet ditt. Kanskje kan han foreslo noen medisiner som kan hjelpe det forvirrede avkommet.

buzzfeed SJ Wyatt2
Det er ikke engang Halloween og du får dette på døra. Hva ville du gjort?

Av helt uforståelige grunner mistet romkameraten tålmodigheten og truet med både det ene og det andre. Wyatt ringte politiet, men de var sannsynligvis opptatt med å arrestere rasister som skriver om Rotherham eller folk som bruker smørkniver uten lisens.

But the police said they could only come the following day, and told Wyatt to stay locked in their room, despite there being no bathroom attached. When Wyatt went to get a drink, Jill followed her. Wyatt had a panic attack. “I managed to get back into my room but then couldn’t stop crying and she could hear me crying so she’s knocking on the door saying, ‘Go on, kill yourself, go on.’ Then laughing at me. I think she was high.”

Tenk at disse tolerante og progressive menneskene er så ustabile når de får litt motgang. Dette lover ikke godt for fremtiden til transer og andre som gjør sitt beste for å bryte naturlovene. Nedgangen vi opplever kommer ikke til å forsvinne med det første så hold dere fast, LHBT-mennesker.

By then it was clear to Wyatt that they needed to leave. They made a list of their friends, most of whom are LGBT and in London, but all either had underlying health conditions or had no space.

Hahaha Trump

Mange med andre sykdommer innenfor LHBT-miljøet. Hvem skulle trodd det.

The effect of being removed from their home and the city that welcomed Wyatt is more encompassing than traumatic memories. “I don’t fit in. I feel completely out of place. I feel I’ve been dropped into being aged 13 again. I have to get out of here.”

Velkommen tilbake til virkeligheten. Det finnes steder hvor du kan late som det du gjør er greit, men vanlige mennesker kommer til å se rart på deg når du ser ut som et vandrende sirkus.

“I am devastated,” they said, “and I don’t know what to do.”

Ikke ta det så tungt. Det finnes alltid løsninger. Noen av dem mer endelige enn andre.

Bullied - act less gay

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s