Fullstendig kaos i Minneapolis

Minneapolis-riot

En afroamerikaner som definitivt ikke gjorde noe som helst galt (han var en god gutt, det er jeg sikker på) ble drept av en politimann og konsekvensene er som de pleier å være i USA. Resultatet er hemningsløse opptøyer som har satt Minneapolis i flammer og man kan se en slående likhet med lignende steder på andre kontinenter.

Minneapolis vs Somalia
Link

Hva har disse stedene til felles? Hmm…

Det er sikkert bare tilfeldig. Ingen fellestrekk av betydning å se her.

The Hill:

Violent demonstrations erupted for a third night in Minneapolis on Thursday, as protestors — outraged over the death of an unarmed African American man in police custody — torched a city police station and President Trump threatened to respond with «shooting.»

Når man sender inn nasjonalgarden innebærer det som regel at de har med seg våpen. At de da kan bli tvunget til å bruke våpnene under slike omstendigheter er visst svært sjokkerende, både for Twitter og mediene.

At Twitter er frekke nok til å sensurere presidenten selv kan kanskje være positivt for dissidenter. Det viser hvor lite denne plattformen bryr seg om politisk nøytralitet og det har fått Trump til å signere en presidentordre mot sensuren. Hva det gir av faktiske konsekvenser for selskapene gjenstår å se, men Trump fortjener honnør for å i det minste gjøre noe denne gangen. Det er dessverre ikke så ofte det skjer.

Footage of the chaos shows crowds of protestors cheering as the Minneapolis Police Department’s Third Precinct was set ablaze — a response to the death Monday night of George Floyd, a 46-year-old pronounced dead shortly after a city police officer pinned Floyd’s head to the street with a knee on his neck.

Floyd var som de fleste andre afroamerikanere helt uskyldig og hadde aldri gjort noe som helst galt. Den eneste grunnen til at politimannen arresterte ham var fordi han hatet hudfargen hans. Omtrent som dette.

Jeg hater svart pepper!

[P]arts of Minneapolis resembled a war zone late Thursday. And the incident sent shock-waves well beyond Minnesota: violent protests also flared up in Los Angeles, Portland, and Columbus, Ohio.

Er dette den kommunistiske revolusjonen vi alle har ventet på?

lenin-Take his jordans

Afroamerikanerne er revolusjonens fotsoldater og kommer til å overkaste det hatefulle, kapitalistiske systemet i USA. Wall Street skjelver når Tyrone og Dequan brenner ned butikkene i Minneapolis.

The confluence of tragedies has once again shone a spotlight on issues of race and bias in the criminal justice system, sparking a national debate about racial profiling, police tactics and the role of the federal government in overseeing local law enforcement agencies.

Egentlig er dette et medieskapt fenomen, men siden The Hill er en del av apparatet som fremmer denne agendaen later de som at dette bare er noe som skjer av seg selv og at det ikke er noe som presses frem av løgnermediene. Påstandene om at svarte undertrykkes av rettssystemet er en av de største løgnene som selges av pressen. At svarte oftere er i kontakt med politiet kan forklares så enkelt som at de oftere begår kriminalitet, særlig voldelig kriminalitet.

And they come at an exceedingly volatile time, when the country is already grappling with the health and economic devastation of the coronavirus pandemic, which has hit minority communities particularly hard.

Det er en interessant cocktail. USAs økende ustabilitet gir stadige hint om at republikken er på vei mot oppløsning. Det holder sammen en stund til, men ved hver slik hendelse, vil det som holder landet samlet bli litt svakere, særlig når man har medier som stadig presser på for at svarte skal «få oppreisning etter å ha blitt undertrykket i hundrevis av år». Det er ikke mulig for amerikanere å komme sammen. Det hadde vært vanskelig nok om de hadde institusjoner som fremmet de riktige ideene, men når systemet fortsetter å fremme multikulturalisme, vil det bare forverre problemene ytterligere. USA som samlet nasjon er ikke mulig å redde.

Adding to the confusion and outrage, Minneapolis state police arrested CNN correspondent Omar Jimenez and his two-person camera crew team as they reported on the protests.

Et episk øyeblikk. Se videoen for å få en god latter. Og en forsmak på hva som en gang kan gjøres med journalister som sprer løgner.

Selv om nasjonen USA er i ferd å sakte dø, er det fortsatt mulig å redde det amerikanske folket (det vil si hvite amerikanere). I mellomtiden får vi bare se på dette sirkuset og le.

EZGk223WkAMPMHg.jpg large

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s