Tusen takk, Märtha Louise

märtha-louise
Røft! Noen har visst møtt veggen.

Märtha Louise er som kjent en skam for Norge. Det er tydeligvis ikke nok at hun har begynt å brenne mer kull enn Kina. I tillegg tar hun i forbindelse med dødsfallet til George Floyd et «oppgjør» med egen (og tilsynelatende nordmenns) «rasisme». Hennes godhetsposering er like lite imponerende som resten av kongefamilien og man kan bli forkjemper for en norsk republikk av mindre.

VG:

I et innlegg på Instagram torsdag kveld forteller prinsessen at hun som Durek Verretts kjæreste har fått et krasjkurs i rasisme.

En svindler av en sjaman som også vet å benytte seg av rasisimekortet? Den så jeg virkelig ikke komme. Durek Verrett er åpenbart en mann like blottet for skam som den kullbrennende prinsessen. Disse to fortjener hverandre.

I innlegget skriver hun at hun har gått i seg selv for å forstå hvordan hvit makt fungerer, og hvordan hun selv bevisst og ubevisst har tenkt om og forholdt seg til svarte mennesker.

Du kunne bare tatt noen studiepoeng på et universitet for å finne denne retorikken, Märtha. Du måtte ikke sette hele nasjonen i forlegenhet for å få frem poenget ditt. Likevel har du gjentatte ganger gjort nettopp det og nå forsetter du å gjøre hver eneste dag. Jeg kunne spurt hvor «kong» Harald var i alt dette, men vi vet alle at han bifaller sin datters motbydelige og selvdestruktive valg. Måtte han bli hjemsøkt av disse beslutningene helt til hans siste dag (og forhåpentligvis lenger).

Man skulle kanskje tro at vi kunne forvente litt originalitet i det hun sier, men dengang ei. Hun bare gjentar de mest oppbrukte floskler og klisjéer. Alt for å få litt applaus fra mediene og den globalistiske eliten. Det er som verste filmtalen du noen gang har sett.

Hun forteller også at kjæresten ofte opplever rasisme i ulike situasjoner.

«Jeg har hittil ikke tatt til orde mot rasisme jeg har sett mot kjæresten min. Nå ser jeg at det er en del av problemet. Jeg har ikke tatt grep som jeg burde ha tatt, men det stopper i dag», skriver prinsessen i innlegget, og lover at hun ikke lenger vil forholde seg taus.

Etterpå klappet alle sammen.

«Jeg har tatt rettighetene mine for gitt og aldri sett ordentlig på hva rasisme faktisk er, fordi det har vært behagelig for meg at systemet eksisterer. Jeg er ikke stolt av det», skriver hun, og forteller at hun har kommet til en erkjennelse av at hun må forstå systemet og dets dype røtter for å kunne være med på å rive det ned.

Blir det mer rørende og modig enn dette?

«Jeg må, som en hvit person, vokse, utdanne meg selv, bli bedre og bevege meg fra å være mot rasisme til å bli en antirasist», skriver Märtha videre i innlegget, hvor hun også bruker hashtagen #blacklivesmatter.

Som tatt rett ut av en forelesningen til professor Moishe Bagelbaum.

Märtha Louise har tidligere uttrykt sin støtte til demonstrasjonene i USA etter at George Floyd døde som følge av en brutal pågripelse i Minneapolis i Minnesota 25. mai.

Det kan se ut som at politimannen gjorde noe feil, men påstanden om at svarte systematisk undertrykkes av politiet og ellers i samfunnet er en skamløs løgn.

De «fredfulle demonstrasjonene» er basert på løgner og brukes for det meste som en unnskyldning til å plyndre og ødelegge.

Scott Greer - George Floyd tweet

Prinsessen skriver videre i innlegget torsdag kveld at hun den siste tiden har lært at rasisme bare ikke er det åpenbare, slik hun tidligere trodde – som synlig diskriminering, mishandling og drap på svarte.

«Det ligger i detaljene (som jeg ikke anta fortsatt eksisterte). Det ligger i måten folk skyr unna Durek. Hvordan venner tar det for gitt at han lyver om alt. At de tror at han ved å være snill er ond. Ordene som mumles, som gjør det tydelig for ham at han ikke har en naturlig plass rundt bordet.»

Ja, det er rart at noen kan tvile på ordet til den hellige Durek. Det er også helt uforståelig hvordan noen kan se på en slik person og tenke at han ikke hører hjemme i Norge. Han er like norsk som enhver nordmann. Alle som kan spore slekten sin tilbake hundrevis av år bør være takknemlige for at Durek og Märtha Louise utdanner dem om hva en ekte nordmann er. Durek Verrett er 100% norsk. Det burde da være klinkende klart. Alle som mener noe annet er åpenbart rasister som opprettholder den hvite maktstrukturen. Skam deg!

Hun skriver også at både hun og kjæresten har fått drapstrusler fordi de er kjærester.

«Vi har begge fått drapstrusler fordi vi er sammen og har ukentlig blitt fortalt at vi er en skam for våre folk og familier fordi vi har valgt hverandre.»

Vi tar selvfølgelig avstand fra drapstrusler, men når man begår en forbrytelse mot naturen, bør man være forberedet på reaksjoner fra normale mennesker. Folk flest har fortsatt evnen til å føle avsky selv om Märtha åpenbart har blitt immun mot slike hatefulle impulser.

Jeg har ikke blitt forkjemper for en norsk republikk helt ennå selv om det med slike kongelige kan være fristende. Likevel er det helt åpenbart at den norske kongefamilien må byttes ut når vi har kommet gjennom denne krisen vi akkurat nå befinner oss i. Og da snakker jeg ikke om korona eller opptøyer i USA, men denne surrealistiske, postmoderne virkeligheten som mest minner om en dårlig skrevet tragedie. Endringer må skje neste gang som forsikrer oss om at noe slikt aldri kan gjenta seg. Aldri igjen!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s