Rasisme er et monster som er i ferd med å spise opp Norge

Black crime meme

Dagens Blest lever fortsatt. Selv om publiseringene i det siste har blitt nesten like sporadiske som Fredrik Græsviks treningsøkter, er det fortsatt altfor mange ting å kommentere til at man kan legge pennen på hylla. Løgnerpressen spinner hver eneste dag sine narrativ med uforminsket iver og noen må gi dem svar på tiltale.

For eksempel har det i kjølvannet av Black Lives Matter-opptøyene vært et betydelig oppsving i antall artikler fra norske medier om den grusomme rasismen som herjer i USA og Europa. Basert på medienes dekning skulle man tro at afroamerikanere lynsjes av hvite politimenn hver eneste dag og at de gjør det kun fordi de hater de svartes hudfarge. Norske medier har som kjent ikke mye originalitet. De tar copy-paste og google translate på CNNs artikler og publiserer det som eget materiale. Kanskje tar de seg noen ganger bryet med å endre et par navn og få inn et krenket minoritetsmedlem som (dessverre) oppholder seg i Norge.

Under er et par eksempler på artikler som har blitt publisert den siste tiden. Jeg har valgt ut noen flotte sitater og kommentert dem. Les og fryd deg over minoritetenes skjøre følelser. Kanskje er det mer fristende å gremmes over at mediene tar deres klager alvorlig. Det vil avhenge av i hvilken grad du er i stand til å more deg over flammene som fortærer den vestlige verden. Trøst deg uansett med at dette ikke kan vare evig.

«De har selv opplevd rasisme: Håper barna vil slippe»

Det de sier: Jeg kommer til å finne rasisme der den ikke egentlig eksisterer. I tillegg vil jeg bruke mine barn som emosjonelt pressmiddel for å få sympati for løgnene mine. Klapp for meg.

won't somebody please think of the children

Er det forresten trøstespising på grunn av innbilt rasisme som gjør at Abu minner mer om en vandrende elefantsel for hver eneste dag som går?

Abubakar Hussain
Det er bra det finnes skikkelig widescreen, ellers hadde det vært vanskelig å få hele Abubakar Hussain med på skjermen.

Videre har vi «Gro» som sliter med at folk tviler på henne når hun forteller dem at hun er norsk.

Gro Mukta Holter (43) er adoptert, men har hele livet opplevd å ikke bli trodd når hun sier hun er norsk.

I et galleri hvor hun jobbet som kurator, trodde flere at hun var vaskehjelp. Hun beskriver at mange har antatt at hun er «underkuet» og ikke har egne meninger fordi hun er «mørk og kvinne».

LOL. Og hvem kan klandre dem?

Gro Mukta Holter

Kall gjerne det adopterte barnet ditt Gro, men det betyr ikke at nordmenn begynner å tvile på øynene sine med det første.

«Paulini har opplved rasisme hele livet: – Når skal nordmenn akseptere at ikke alle nordmenn er hvite»

Paulinis budskap: «La meg omdefinere det å være norsk slik at jeg endelig kan inkluderes i denne gruppen.»

Glem det å respektere det landet som altfor generøst har tatt deg inn. Istedet ønsker hun å utviske nordmenns identitet fordi hun føle seg som en del av gjengen. Det finnes land der du naturlig er som alle andre. Skyld på foreldrene dine for at du ikke føler deg hjemme i landet du befinner deg i.

Jeg er oppvokst med at hvis du skal være pen, så må du rette håret og få blå øyne, sier Paulini Tasica Paul (25). Nå håper hun det nye engasjementet mot rasisme fører til endringer i Norge.

Tenk at nordmenn foretrekker sine egne. Hvor fælt er det ikke at det norske skjønnhetsideal er knyttet til typiske nordiske trekk. Norske kvinner undertrykker minoritetskvinner som Paulini Tasica Paul ved hjelp av sitt vakre utseende. Grusomt!

Hun opplever å bli applaudert når hun sier hun liker å stå på ski. At folk blir positivt overrasket når hun sier hun spiser ribbe på julaften.

– De skjønner ikke selv at den type reaksjoner bygger på fordommer på grunn av rase, sier hun.

Hvordan kan nordmenn forvente at folk med opphav fra andre land har andre skikker enn nordmenn? Dette er ekstremt fordomsfullt og rasistisk. Som kjent er alle innvandrere svært flinke til å tilpasse seg og det å påstå noe annet er et forferdelig uttrykk for hat mot hudfargen til andre mennesker. Nå som George Floyd har vært nykter en hel måned, er det på tide at vi kan snakke om dette.

Paulini håper det nye engasjementet fører til endringer i Norge.

– Jeg blir ofte kategorisert som innvandrer, men det er det mine foreldre som er. Jeg er født her. Jeg har også fått støtte fra Lånekassen og jobbet på Kiwi. Jeg er helt lik nordmannen ved siden av meg.

Støtte fra Lånekassen og jobb på Kiwi er det mest definitive beviset som finnes på at noen er en ekte nordmann. Ingen andre kunne fått noe slikt. Paulini er faktisk norskere enn Ola og Kari Nordmann. Sånn er det bare.

Paulini har ikke tillatt seg selv å føle på hvor vondt det har vært å bli utsatt for hverdagsrasisme før nå. Tidligere har hun ikke latt kommentarene fra folk påvirke henne. Men det globale engasjementet mot rasisme har gjort noe med hennes tankesett:

– Jeg føler det (rasisme, journ anm) endelig blir validert.

– Nå skjønner folk hvor stort problemet er. Jeg tror allerede nå «mindsetet» til veldig mange er forandret, sier hun.

Det er nok mer riktig å si at de som trodde rasisme er et reelt problem nå har fått en ekstra god anledning til å signalisere i offentligheten. Det vil føre til økt polarisering etter som minoriter som Paulini, Abu og «Gro» sammen med sine allierte i majoritetsbefolkningen klager høylytt mens det på den andre siden blir et økende antall som gjennomskuer medienes oppspinn. Konflikten hetes opp.

(For et par eksempler til på medienes dydsblotting (hvis ikke dette var smertefullt nok), les her og her.)

Rasimemonsteret har fått lov til å herje fritt i hele Vesten. Men nå som George Floyd har latt være å begå forbrytelser siden 25. mai, er det på tide at vi bare fjerner alt som er rasistisk og river ned alle symboler på vestlig sivilisasjon. Det er det som må til for at vi endelig skal kunne være likeverdige.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s