Kvinnelig redaktør føler seg krenket av Kjetil Rolness

Selma Moren
Nå har mediene begynt å ansette direkte basert på innlegg publisert i Aftenpostens Si ;D

Den onde, HVITE mannen slår til igjen. Ikke nok med at han har et irrasjonelt hat for hudfargen til andre mennesker, i tillegg skal han gå rundt og KRENKE følelsene til kvinnelige debattredaktører uten noen form for konsekvenser. Denne gangen er det snakk om Dagbladets høyreekstreme mannssjåvinist Kjetil Rolness som med hat i hjertet har angrepet Dagsavisens debattredaktør Selma Moren.

Resett:

Det startet med at samfunnsdebattant og sosiolog Kjetil Rolness anklaget Dagsavisens debattredaktør Selma Moren (23) for å ha skrevet en «skolestil»  i egen avis om J.K. Rowling og woke-debatten.

Hvordan våger denne hateren å komme med slike grove feilkarakteriseringer? Vet han ikke at den innkvoterte Moren er usedvanlig dyktig til å skrive artikler med flommende patos? Bare se på dette sitatet fra den relevante skolestilen teksten (link i sitatet over):

Når en stor gruppe mennesker blir såret og sinte, så kan det jo bety at vi mangler kunnskapen og innsikten til å forstå hvorfor. Men det virker ikke som noen orker å forholde seg til det.

Vi har ennå ikke hatt en kvinnelig Ibsen, men her er min kandidat. Så velformulert! Så treffende! Jeg tar av meg hatten for Selma Moren (23).

De siste årene har mange uttrykt bekymring for såkalt kneble-kultur, altså at folk trekker seg unna og slutter å støtte, eller like, en offentlig person eller et fenomen. Man har også vært opptatt av «krenkelseshysteriet», og bekymra seg for at dette skal true ytringsfriheten vår.

Men gjør den egentlig det?

Sensur og såkalt «cancel culture» er vel uproblematisk. Bare lag dine egne plattformer, hatefulle hvite mann. Hva så om betalingsprosessorene boykotter deg? Kan du ikke lage noen nye?

Når store navn i presse-Norge går ut og er bekymra for at det ikke er lov å si noe lenger, så kaprer de også en sårt trengt samtale om transpersoner, og får den til å handle om at J.K Rowling har blitt kalt stygge ting på Twitter.

Det er et stort problem at «transpersoner» ikke får uttrykke seg fritt. De burde kunne ha «drag queen story hour» på biblioteket fullstendig uhindret.

drag queen story hour

Nå står demokratiet for fall!

Hører dere? Demokratiet står for fall!

Selma Moren (23) reagerer på Rolness’ karakteristikk og sier med tårer i øynene at man ikke burde trekke inn alder og det at hun har det handikappet det er å være kvinne (mulig jeg har tatt meg noen kunstneriske friheter her).

– Jeg opplever å bli undervurdert hele tiden, svarer Dagsavisens debattansvarlige, Selma Moren til Medier24.

Når skal denne villmannen stoppes? Rolness og hans hensynsløse angrep på kvinnelige journalister som sliter med matematikk må en gang for alle ta slutt. I et demokrati kan vi faktisk ikke risikere at folk får hører noe de ikke liker eller er uenige med. Det viktigste er å verne om følelsene til slike som Selma Moren (23).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s