Lekket video viser hvorfor George Floyd døde

Det er ingen overraskelse at mediene lyver og bruker enhver anledning til å anklage hvite (enten det er politimenn eller andre) for rasisme. I forbindelse med George Floyd-saken i USA, har mange lurt på hvorfor videoopptakene fra kameraene til politimennene ikke har blitt offentliggjort tidligere, men nå som Daily Mail har publisert dem, er det mulig å tenke seg hva som er grunnen til at de har blitt holdt tilbake.

Videoen viser at Floyd motsatte seg arrestasjon fra første øyeblikk. Man kan også se at han oppførte seg som om han hadde tatt narkotika (obduksjonsrapporten viser at han hadde tatt fentanyl og metamfetamin og at han sannsynligvis døde av dette) og at han lenge før han blir lagt i bakken klager over at han ikke får puste. Som da betyr enten at han slet med å puste på grunn av effekten av stoffene han hadde i kroppen eller at han prøvde å lure politiet. Men siden han døde på grunn av en kombinasjon av disse stoffene og underliggende helseproblemer, virker førstnevnte mest sannsynlig. Det som drepte George Floyd var et hjerteinfarkt, ikke politimannen Derek Chauvin.

George Floyd - no sign of strangulation
Fra den offisielle obduksjonsrapporten

Som sagt er ikke medienes uærlighet noe nytt, men deres skamløshet når nye fakta kommer frem kan sjokkere selv en garvet kyniker som undertegnede.

NRK:

Opptaket fra kameraet til en av politimennene viser Floyds skrekkslagne ansiktsuttrykk. Han ber om at politiet ikke må skyte ham. Man kan se at Floyd begynner å gråte.

NRKs journalist Øysten Heggen mener altså at dette er det viktigste man kan observere i den nye videoen. Jeg tenkte da jeg leste artikkelen at dette skvipet måtte være skrevet av en kvinne, men så feil kan man ta. Mengden soya i det norske kostholdet har tydeligvis oversteget kritiske nivåer når en «mann» kan finne på å skrive noe så sutrete.

Øystein heggen
NRKs Øystein Heggen

Floyd sier også at han nettopp mistet moren sin før han gjentatte ganger igjen ber om ikke å bli skutt.

Floyds mor døde for to år siden, men det er selvfølgelig ikke så viktig for NRK å påpeke. Ingen grunn til å nevne noe som kan gjøre at man føler mindre sympati for martyren Sankt George Floyd.

Politimennene vil ha Floyd inn i baksetet på en av politibilene. Det blir vanskelig. Han motsetter seg dette og sier at han lider av klaustrofobi og angst. Det ender med at Floyd blir lagt i bakken.

Floyd ble arrestert mens han var i sin egen bil, men når han skulle inn i politiets bil fikk han brått klaustrofobi. Svært beleilig. Og grunnen til at han blir lagt i bakken er fordi han nekter å sette seg i politibilen. Av videoen virker det som Floyd selv ønsket å legge seg på bakken fremfor å sette seg inn i bilen.

Det er når dette skjer Floyd sier at han ikke kan puste: «I can’t breathe!» Han roper også på moren sin. Langsomt blir stemmen hans svakere, og han sier:

– Jeg kommer trolig til å dø på denne måten.

Han sa som nevnt at han ikke fikk puste lenge før han ble lagt i bakken. Det er akkurat som om NRK satser på at folk ikke skal se på videoen selv. Så lenge de lar være å rapportere om det er det for enkelte som om det aldri har skjedd. La meg også minne om at dette er en mann som ranet en gravid kvinne ved å holde en pistol mot magen hennes. Sannelig den helten venstresiden fortjener.

Jeg syns vi skal gratulere George Floyd med å ikke ha brutt loven på over to måneder.

Sankt George Floyd

3 kommentarer

 1. Her vil jeg bare tilføre enda mer substans,til enda en morsom artikkel,med denne lenken:

  https://www.paulcraigroberts.org/2020/07/08/the-medical-examiners-report-of-george-floyds-death/

  her altså med den offisielle,og den eneste,obduksjonsrapporten.

  Også til noe tilsynelatende helt annet,men som ikke er det.

  Vet ikke om Hr.Venster har lest seg opp på den siste boken om «his holliness»Abraham Lincoln?
  Her følger PCR’s gjennomgang av denne bemerkelsesverdige historie,som igjen bekrefter at det er seierherrene som skriver historien,her med den uvanlige,men ikke desto mindre,fasinerende beskrivelse hvordan taperene tilslutter seg den samme historiebeskrivelsen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s