SIAN-aktivist funnet død. Politiet etterforsker saken som drap

Politiet gjør undersøkelser i den avdødes leilighet

Mediene har i USA oppildnet den ekstreme venstresiden (med Black Lives Matter og Antifa i spissen) i så stor grad at det har blitt akseptabelt for dem å myrde Trump-supportere i kaldt blod. Foreløpig har det sett ut til at slike ting kom til la å vente på seg i vårt elskede fedreland, men kanskje har det nå skjedd noe tilsvarende med en SIAN-aktivist i Kristiansand.

NRK:

Politiet har sett i gang drapsetterforsking etter eit mistenkeleg dødsfall i Kristiansand. Mannen i 40-åra var sentral i Stopp islamiseringen av Noreg (Sian).

– Politiet er framleis i ein innleiande fase i etterforskinga. I det ligg det at politiet arbeider breitt. Vi jobbar utifrå fleire hypotesar. Ei av hypotesane er at personen er utsett for ei alvorleg straffbar handling, seier politiadvokat i Agder politidistrikt, Henrik Bjugan Hegdahl.

Det er fortsatt tidlig i saken og man må være forsiktig med å komme til for raske konklusjoner, men det er absolutt en mulighet at dette er et politisk motivert drap. Det ser ut til at den drepte også var med i partiet Alliansen, som kjent ledet av Hans Jørgen «Lysglimt» Johansen. Lysglimt mener at den avdøde hadde blitt truet på livet av muslimer i område.

Tidligere leder av SIAN tror imidlertid ikke dødsfallet har noe å gjøre med personens tilknytning til den innvandringskritiske gruppen.

Mannen var ein sentral skikkelse i den islamfiendtlege [red: veldig nøytralt språk, NRK] gruppa Sian.

– Han betydde mykje for Sian i det praktiske organisasjonsarbeidet. Alltid var han budde til å gjere ein innsats. Dette betyr at Sian Agder si avdeling har mist ein av våre mest aktive medlemmer. Han vil bli sakna, seier tidlegare leiar i Sian, Arne Tumyr.

– Eg har vanskeleg for å tru at dødsfallet har noko med Sian å gjere, seier Tumyr.

Hvis det som Lysglimt sier stemmer, er sannsynligheten stor for at dette er politisk motivert. Politiet har også koblet inn PST i denne saken.

Tilknytinga til Sian gjorde at Politiets tryggingsteneste (PST) tidleg vart kopla inn i saka.

– Vi er kjend med saka og hjelper til Agder politidistrikt i etterforskinga, seier Martin Bernsen, seniorrådgjevar i PST til NRK.

Både politiet, Kripos og PST etterforskar drapet.

At nordmenn som er offentlig kritiske til Islam skal måtte leve i frykt for muslimer er ikke egentlig overraskende, men det fremhever igjen hvor umulig det er for slike ekstremt ulike grupper å leve sammen i fred og harmoni. Vi har allerede sett de store problemene med innvandring, men hvis vi kommer dit hvor USA nå er, vil det etter hvert være nesten umulig å offentlig ytre seg imot multikulturalisme og ikke-vestlig innvandring (uavhengig om man trekker inn Islam eller ikke) uten å måtte være forberedt på at en mobb kan møte opp utenfor huset ditt for å lynsje deg. Jeg tror systemet i Norge er mindre korrupt enn det amerikanske, men Norge tar ofte etter USA og norske venstrevridde tar gjerne etter de tilsvarende i USA. Hvis de i stor nok grad lar seg inspirere kan de få ideer om å gjøre noe av det samme her i utkanten av det amerikanske imperiet. Det kan påpekes at muslimer er en litt spesiell gruppe og at de allerede er kjent for denne type handlinger, men det kommer neppe til å begrenses til bare dem hvis ting virkelig eskalerer. Her er det flere som kan finne på å bli med hvis det gis grønt lys.

Det interessante nå er om norske medier vil unnskylde drapet hvis dette viser seg å være politisk motivert slik amerikanske medier har unnskyldt venstreekstrem vold. Kanskje vil de vise at de ikke hater sin befolkning like mye som CNN hater den jevne hvite amerikaner, men det er vanskelig å være sikker når man snakker om løgnerpressen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s