President Donald Trump suspenderes permanent fra Twitter

De som har fulgt med på hva som har skjedd på sosiale medier de siste årene forventet at Trump før eller siden ville bli fjernet fra dem, men de fleste trodde nok at Demokratene og mediene kom til å vente med å agitere for dette til etter at han hadde forlatt Det Hvite Hus. Men den gang ei. Etter at demonstranter ble sluppet inn i regjeringsbygningen i Washington D.C. har hele venstresiden samlet seg i et hysterisk hylekor hvor de krever at Trump og alle som støtter ham fjernes fra sosiale medier. Og de får selvsagt viljen sin.

Presidenten ble nylig permanent suspendert fra Twitter etter at plattformen først fjernet innlegg som ifølge dem «oppfordret til vold». Etter dette var de eneste innleggene han kom med åpenbart ikke-voldelige, så det er tydelig at de bare hadde bestemt seg for å bare fjerne ham uansett.

President Trumps siste innlegg før han ble suspendert fra Twitter.

Det som følger nå vil være en total utrenskning av «wrongthink» (fakta som venstresiden ikke liker) fra sosiale medier helt til de eneste som er igjen er de med meninger godkjent av den politisk korrekte eliten. Makthaverne kommer igjen til å ha sikret seg kontroll over informasjonen som når ut til befolkningen etter at de mistet den på grunn av internettets tidligere frihet. Det kommer til å være frie utposter her og der, men mulighetene for å få andre meninger inn i de store kanalene kommer til å være svært begrenset i tiden fremover.

Det er selvfølgelig heller ingen overraskelse, men forskjellen på hvordan mediene fremstilte de voldelige (såkalte «for det meste fredelige») demonstrasjonene utført av Black Lives Matter i fjor sommer og den faktisk for det meste fredelige demonstrasjonen i D.C. er enorm. Når BLM demonstrerte fikk de lov til å plyndre og herje fritt, men når Trump-supportere – etter å ha blitt sluppet inn – demonstrerer i Capitol-bygningen ender det ikke bare med universell fordømming fra hele det amerikanske maktapparatet, men også med at en kvinnelig Trump-supporter blir drept av politiet. I det frie USA bær du tydeligvis være veldig forsiktig med å demonstrere mot et åpenbart korrupt valg.

Ashli Babbitt ble drept av politiet for å demonstrere mot det korrupte presidentvalget

Løgnerpressen sprer som vanlig løgner og det er nettopp derfor det er så viktig at andre stemmer får komme til og utfordre deres propaganda. I denne forbindelse burde Trump ha vært tidligere ute med å kjempe for retten til ytre seg fritt på internett. Han somlet altfor lenge med å komme på banen og nå har han selv blitt fjernet uten at han kan få gjort noe med det. Samtidig er det ingen garanti for at det ville gjort noen særlig forskjell når forræderne i det republikanske partiet ikke engang er villig til å gjøre det deres egen president ønsker å gjennomføre. Med slike allierte trenger man ikke fiender. Hvis Trump hadde vært flinkere til å bli kvitt de som motarbeidet ham i hans egne rekker og fått inn folk som han faktisk kunne stole på, kunne resultatet vært helt annerledes. Men slik er det. Man kan ikke forvente at det etablerte maktapparatet bare overgir seg uten kamp. De må nådeløst knuses og det greide dessverre ikke Trump. Likevel fortjener han all mulig honnør for å ha gjort så mye skade mot systemet. Alle hans supportere hater mediene og nesten alle mener at valget ble stjålet fra ham (noe det åpenbart ble). På enkelte måter ligger USA bedre an enn de gjorde før Trump. Om ikke annet fikk han systemet til å vise sitt sanne ansikt og det bør vi være takknemlige for.

Resten av denne Twitter-tråden er her

Det er som kjent vanskelig å spå noe, særlig om fremtiden, men det er liten tvil om at USA står overfor en veldig ustabil og konfliktfylt tid. Det demokratiske partiet har nå full mulighet til gjennomføre sin agenda og dermed innføre et tyranni overfor sine motstandere, som i praksis er nesten alle hvite amerikanere. Trump-supportere må være forberedt på å bli forfulgt for sine meninger i enda større grad og de må leve med et regime som er enda mer fiendtlig innstilt til dem. Enhver påstand fra demokratene om at de egentlig ikke hater Trumps velgere kommer til å bli motbevist i alt de gjør når Trump endelig er fjernet fra makten.

Noen dissidenter har tatt til ordet for å fremme en oppløsning av den amerikanske unionen og selv om dette sitter langt inne for mange amerikanere, er det vanskelig å se for seg noen annen løsning på lang sikt. De andre sannsynlige utfallene er borgerkrig eller en form for kollaps. Kun de mest naive boomere tror at amerikanere «kan komme sammen» og «legge sine forskjeller til side» nå som Joe Biden blir president. Det kommer aldri til å skje. Polariseringen vil bare fortsette å øke helt til den når et punkt hvor åpen konflikt eller fredfull separasjon er de eneste alternativene.

Og hva vil skje med Trump? Han vil garantert bli siktet for en rekke falske forbrytelser og med god sannsynlighet ende opp i fengsel. Og av denne grunn kunne han kanskje like godt ha erklært unntakstilstand og gjort alt han kunne for å bevare makten gjennom dette. Men han var for snill og manglet viljen til å gjøre det som var nødvendig for å kunne redde USA. Nå kommer hans fiender til å gjøre alt de kan for å ødelegge ham. Forhåpentligvis kan han finne en måte å kjempe på, men det kommer til å bli mye vanskeligere når han ikke lenger er president.

Det er ingen tvil om at USA lenge har vært på vei mot fortapelsen, men nå kan vi en gang for alle erklære at den amerikanske republikken er død. Måtte noe sterkere oppstå fra dens aske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s