Selv ikke etter å ha blitt vaksinert kan man leve normalt

Selv ikke å være vaksinert er nok til å slippe unna tiltakene mot koronaviruset. I hvert fall er det slik det ser ut til å være i Storbritannia, bedre kjent som «Bongland» eller «Cuck Island». Man kunne være fristet til å le av dette, men dessverre er det mye mer deprimerende når man tenker over hva det faktisk innebærer. Etter ett år med isolasjon og nedstenging skal selv ikke vaksinen kunne få oss ut av «krisen» som denne influensaen angivelig utgjør.

Og misforstå meg ikke. Jeg har ingen planer om å ta en vaksine mot en sykdom med så lav dødelighet. Særlig ikke når denne vaksinen er laget ved å bruke celler fra aborterte fostre fra 60-tallet (dette er ikke en spøk, følg linken og se selv) og flere relativt unge mennesker har dødd av bivirkninger. Men dette er blitt presentert som løsningen og veien tilbake til en normal hverdag. Nå ser de ut til å holde mulighetene åpne for å torturere oss alle med enda mer meningsløs «sosial distansering».

Yorkshire Evening Post:

While people are able to meet up in outdoor spaces in all parts of the UK, the rules on indoor mixing have not yet changed.

Prime Minister Boris Johnson warned that people should not meet up indoors, even if all parties have received their Covid-19 vaccination.

Mr Johnson stressed that even if family members and friends have been vaccinated, the vaccines do not provide 100 per cent protection and as such, people need to continue to be cautious.

Ja, man må virkelig være forsiktig når det dreier seg om en sykdom med omtrent 0,1 % dødelighet. Det er jo rene Svartedauden. Ærlig talt kan jeg forstå at man i begynnelsen er forsiktig når man ikke vet hva sykdommen innebærer og man hører ville historier fra enkelte land, men nå som vi har sett at dette er nesten akkurat det samme som en influensa, er det helt umulig å forsvare slike tiltak. Når disse reduserer livskvaliteten til så mange og medfører så store økonomiske kostnader, går det ikke an å rettferdiggjøre dem når sykdommen er så lite farlig.

Clarifying the rules on indoor mixing on Friday (2 April), the PM said: «You can meet up as two households or six people outside. Outside is much safer than indoors as far as spreading the virus goes.

Likevel begrenses det til seks personer ute selv med vaksinering? Man kunne prøvd å trøste seg med at de er totalt sprø i Bongland og at dette ikke kommer til å skje i Norge, men vi vet alle godt at norske myndigheter ikke har egne meninger i slike saker. De bare følger de store landenes eksempel og gjør sitt beste for å svikte befolkningen på så mange måter som mulig. Kanskje er vi begrenset til å møte fem-seks personer ute selv når 80% av befolkningen er vaksinert en eller annen gang i 2025.

«Can I now meet my friends and family members indoors if they are vaccinated?

«There I’m afraid the answer is no, because we’re not yet at that stage, we’re still very much in the world where you can meet friends and family outdoors under the rule of six or two households and even though your friends and family members may be vaccinated, the vaccines are not giving 100 per cent protection and that’s why we just need to be cautious.

Kommer det noen gang til å gå tilbake til normalen? Ikke hvis enkelte får det som de vil. Jeg tror ikke norske myndigheter er autoritære nok til å holde det gående veldig mye lenger enn befolkningen vil akseptere, men samtidig vet jeg at nordmenn er villig til å være lovlydige veldig lenge før de sier at nok er nok. Kun noen få demonstrerer og forutsigbart nok blir disse stemplet som høyreradikale og q-anon-supportere av den falske faktasjekkeren faktisk.no. For at store demonstrasjoner – slik som de i Danmark – skal finne sted i Norge må det nok bli en god del verre først.

Norske myndigheter kunne finne på å holde det nedstengt på grunn av nye påskudd (for eksempel enda et mutert virus som vaksinen ikke hjelper mot) og befolkningen kunne finne på å tolerere enda en stund til.

Ifølge NRK er det 699 089 som er vaksinert i skrivende stund.

Dette burde være mer enn nok til å begynne å åpne opp, men på grunn av spredning av det grusomme, MUTERTE engelske viruset er det veldig viktig at alle nordmenns frihet begrenses så mye som mulig en god stund til.

I motsetning til amerikanske myndigheter tror jeg ikke norske er ute etter å utnytte viruset for alt det er verdt, de er bare for feige til å gjøre noe annet enn alle andre. Tiltakene vil kunne lettes rundt mai/juni, men det avhenger av at norske myndigheter ikke bruker unnskyldninger som at vaksinen ikke er 100% effektiv for å holde stengt enda lenger. Erna Solberg skal presentere en gjenåpningsplan på onsdag. Kanskje får vi lov til å møtes syv eller åtte personer ute hvis vi holder tre meter avstand og har på to eller tre munnbind hver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s