Undertrykt NFL-spiller dreper fem hvite

Den undertrykte Phillip Adams (35) var tidligere cornerback for San Francisco 49ers.

Det er sannelig ikke lett å være svart. Politimenn begår vold mot deg bare på grunn av hudfargen din. Du har mye større sjanse for å begå og dermed bli arrestert for kriminalitet, særlig voldelig kriminalitet.

Og mediene gjør sitt ytterste for å male deg som et offer til tross for statistikk som den over. På sett og vis er svarte også ofre, men ikke for det de tror, i likhet med store deler av befolkningen ellers er de ofre for medienes skamløse løgner.

Så da er det ikke rart at tidligere NFL-spiller Philip Adams bestemmer seg for å slå tilbake mot rasisme og undertrykkelse ved å myrde to eldre hvite og deres to små barnebarn. I tillegg drepte han en trebarnsfar for å virkelig å få frem poenget at han kjemper mot et undertrykkende og hatefullt system.

USA Today:

A prominent local doctor, his wife and their two young grandchildren were among those killed Wednesday in a shooting at their home in Rock Hill, South Carolina.

The suspected gunman was identified as former NFL player Phillip Adams, who later killed himself, York County Sheriff Kevin Tolson said in a press conference Thursday. Police said they found the suspect late Wednesday in a nearby home after an hourslong manhunt.

Dette er de drepte:

Dr. Robert Lesslie og hans kone Barbara ble drept av Philip Adams.
Noah og Adah Lesslie (her med foreldrene Katie Miller Lesslie og Jeff Lesslie) ble også myrdet av den undertrykte tidligere fotballspilleren.
Trebarnsfar James Lewis er det femte offeret i Philip Adams kamp mot hvit overmakt

La oss lese litt om doktoren og hans kone for å kunne forstå hvorfor Philip Adams valgte ut akkurat dem som sine ofre.

Lesslie founded two urgent care centers in the area and was also an author and columnist. For seven years, Lesslie wrote a weekly medical column for the Charlotte Observer, and his 2008 book, “Angels in the ER,” told the stories of ER patients and staff. When asked once if he truly believe angels roamed the ER, he responded on Facebook.

Lesslie and his wife have four children and eight grandchildren, according to a website bio. They lived in Rock Hill, South Carolina with their golden retriever, several miniature horses, goats, donkeys and chickens. He enjoyed golfing and bagpiping.

Lesslie was also an active member of and served as an elder at a local church in Rock Hill, his bio states. There, he and his wife taught Sunday school and sang in the church choir. They also worked with Camp Joy, an outreach program for people with disabilities. He enjoyed mentoring high school and college students considering careers in medicine.

At Camp Joy, where he volunteered for more than 20 years, Lesslie would spend a week every summer serving as camp physician, according to Brent Turner, executive director of the organization that oversees the camp.

Lesslie and his wife, who served as Bible teacher, always worked at the camp in Flat Rock, nestled in the North Carolina mountains. They made the summer visits a family affair, bringing their children and grandchildren as fellow volunteers.

Det er vanskelig å i det hele tatt late som at dette er noe annet enn grufulle drap begått av en hatefull svart mann fordi han er blitt opplært av mediene til å tro at hvite er djevler som undertrykker ham ved enhver anledning. Selv i hans privilegerte posisjon som tidligere idrettsstjerne tror han at han har rett til å myrde tilfeldige hvite fordi hans hell i det senere tid har snudd seg til det verre. Jeg er ikke interessert i å nevne noe om hva som kanskje har skjedd med stakkars, undertrykte Philip Adams fordi det er så lite i forhold til det han gjorde. Hans forbrytelse står ikke i forhold til det han selv har måttet oppleve.

En åpenbar sammenligning er å se på denne doktoren (og de andre ofrene i denne saken) ved siden av den kriminelle «martyren» George Floyd.

På den ene siden har vi en narkotikaavhengig yrkeskriminell som tidligere truet en gravid kvinne under et ran. På den andre har vi det som etter alt å dømme er en mønsterborger og et godt menneske som ikke gjorde noe som helst for å fortjene en slik brutal død. Og hvem gjør løgnerpressen til martyr? Hele verden har hørt om George Floyd, men ikke mange kommer til å kjenne navnet Robert Lesslie.

Dette er ikke en ny type historie, det finne mange slike tilfeller. Men de må påpekes når de skjer. Mediene er fiende nummer én og som vanlig er deres dekning av denne saken en helt annen enn hvis rasene hadde vært byttet om (noe som i den virkelige verden omtrent aldri skjer). Kort oppsummert kan vi si at deres løgner er den viktigste grunnen til at den vestlige verden er på vei mot fortapelsen.

Robert Lesslie og de andre ofrene er nå på et bedre sted.

After the shooting, Robert Lesslie’s website administrator posted on his Facebook page with words that Lesslie had written in his book:

“One day, when I depart this body and find myself in the presence of the Lord, my time, however it will be measured, will be filled with the praises and the wonder of Jesus,” he wrote. “I know that I will once again be able to hug my mother and walk and talk with my father. There are a lot of people I want to see as well — family and friends, grandparents, some of whom I never met on this side.”

“We have no idea what Heaven will look like, only that it will be perfect,” he continued. “I will find myself walking with Barbara in a field of lush, green grass, surrounded by gently rising conifer-cloaked hills.”

Hvil i fred, Robert, Barbara, Adah, Noah og James.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s