Tucker Carlson begår en pogrom mot ADL

Det er sannelig godt å se at ikke alt går i feil retning på den andre siden av Atlanterhavet. USA er riktignok et land som i seg selv hadde vært mer interessant – i hvert fall mer tiltalende – om det var nærmere slik det var i 1950 eller tidligere, men som må omtales på grunn av det amerikanske imperiets innflytelse på resten av den vestlige verden. Det som skjer i USA setter dessverre tonen for den kulturelle og politiske debatten i Europa, inkludert i Norge. Det må vi forholde oss til.

Men da er det også bra at folk som Tucker Carlson kan slå til en gang i blant. Han var svak i sin dekning av det omfattende valgfusket som fant sted i fjor og har vært varierende i tiden etter, men når han med stil begår hatforbrytelser mot den såkalte Anti-Defamation League er det vanskelig å ikke like Tucker. Det begynte med at han var så vågal å påstå at en utskiftning av befolkningen finner sted i USA. Har du hørt noe så sjokkerende? Som så mange andre har Tucker lagt merke til at USA har hatt en enorm innvandring siden slusene ble åpnet i 1965. Han gjorde et poeng ut av dette ikke hadde noe med rase å gjøre (åpenbart feil da den hvite delen av befolkningen er den som blir relativt mindre), men dette hindret ikke Jonathan Greenblatt i å kreve Tuckers avgang.

Mediene kaller selvfølgelig teorien om utskiftning av befolkningen («The Great Replacement») en konspirasjonsteori. Samtidig har New York Times frekkhet nok til å skryte av at de kan erstatte oss. Så hvilken er det dere egentlig mener, løgnerpresse?

Right now America is tearing itself apart as an embittered white conservative minority clings to power, terrified at being swamped by a new multiracial polyglot majority. The divide feels especially stark in Georgia, where the midterm election is a battle between Trumpist reaction and the multicultural America whose emergence the right is trying, at all costs, to forestall.

Noen ganger føler de seg så mektige at de kan skryte åpent om hva de ønsker at skal skje i USA. Dette er det de virkelig mener, men som regel må de være litt mer forsiktige med hva de sier. Det er heller ingen tvil om hvem Michelle Goldberg (gjett hvilken etnisitet) mener de burde erstatte. Hvite, kristne og konservative velgere som ikke ønsker ubegrenset innvandring, at transseksuelle skal lese eventyr for barna deres og som helst vil slippe å sende sine sønner til Midtøsten for å dø der for Israel.

Etter at ADLs Greenblatt kom med kravet om å fjerne Tucker, svarte sistnevnte med å hente frem noen ganske interessante sitater fra den notorisk venstrevridde jødiske organisasjonen om den jødiske staten Israel.

Er det ikke påfallende hvordan jødiske organisasjoner som fremmer multikulturalisme og «toleranse» i USA, av en eller annen grunn ser nødvendigheten av å være mye mer restriktive når det gjelder hvem som slipper inn i Israel? Det finnes riktignok noen jøder på venstresiden som kritiserer Israels innvandringspolitikk, men det er få av dem sammenlignet med dem som fremmer innvandring i vestlige land. Mange av dem har denne kjente innstillingen som kan oppsummeres med «nasjonalisme for meg, men ikke for deg». Dette viser at de egentlig er klar over at kulturelt mangfold ikke er noen berikelse.

At Tucker bruker dette klassiske dissident-argumentet er svært positivt. Å påpeke hykleriet til de som støtter begrensning av innvandring til Israel, men ikke til USA er en av de mest effektive måtene å avsløre at eliten ikke bryr seg om hva som er best for resten av befolkningen. De er ikke ute etter å styre landet slik at folk flest kan ha gode liv i trygghet og sikkerhet. Det de ønsker er å berike seg selv, gjøre seg selv mindre utsatte ved å ikke være eneste minoritet og bruke amerikaneres ressurser til å beskytte sitt hjemland Israel.

En annen ting som er bra med å ta opp dette er at du gjør det vanskeligere for journalister å angripe deg fordi de da må kritisere Israel samtidig, noe de gjerne er motvillige til å gjøre. Nick Fuentes har en god analyse av denne saken hvor han nevner denne dualiteten i jødisk innflytelse med israelske nasjonalister og sionister på den ene siden og de mer internasjonalistiske og venstreorienterte jødene på den andre.

Tucker følte seg kanskje presset til å bruke disse sitatene siden han ble angrepet av en organisasjon som er gjerne for viljen sin når de ber om at noen skal sensureres. Eller kanskje hadde han forutsett dette og planlagt å bruke nettopp slike passende sitater. Uansett fortjener han en stor takk for å introdusert denne ideen for millioner av amerikanere. Dette er det vi trenger mer av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s